Naslovna VESTI PSI KLINCI I LJUBIMCI MASKAMA DO POSEBNIH NAGRADA

KLINCI I LJUBIMCI MASKAMA DO POSEBNIH NAGRADA

0
nagrada petface

Verujemo da se nestrpljivi i da se pripremate za VELIKI MASKENBAL koji se organizuje u šoping centru BIG FASHION u subotu 28. oktobra od 15 časova. Ako imate kreativnu blokadu i ne znate u šta da maskirate svog mezimca, tu smo da vam pomognemo tako što ćemo vas usmeriti u pravcu nagrada! 😉

nagrada petfaceBaš svaki ljubimac koji dođe na maskenbal dobija besplatan poklončić, a zašto ne biste otišli kući sa još pokojom  nagradom. Ukoliko se vašoj kuci, maci ili morskom prasetu nasmešio brk na pomen dodatnih nagrada, treba da znate da osvajanje istih zavisi ISKLJUČIVO od KREATIVNOSTI VLASNIKA.

Pročitajte još: IDEMO SVI: Najveći maskenbal za kućne ljubimce u srpskoj prestonici!

Pripremili smo nagrade za 15 maskenbalskih kategorija, nagradu publike za naj masku, a zatim i nagrade za kralja i kraljicu koje se osvajaju putem onlajn glasanja. Najlakši i najzabavniji način da osvojite nagradu jeste da MASKIRATE SVOG LJUBIMCA, ali i KLINCE i KLINCEZE za jednu od 15 prezabavnih kategorija.

Nagrada za NAJ MASKU će otići kod mezimca i vlasnika koji su uložili najviše truda i rada u masku i koja je jednostavno NAJ! Očekujemo i MASKIRANU EKIPU IZ KRAJA koja će nam pokazati šta je pravo drugarstvo i kako imaju autfite koji se slažu. 😉

nagrada petfaceAko vaša kuca, maca, hrčak, papagaj nije baš najveštiji u slaganju boja, a mnoooooogo ih voli, onda ne mroa da brine jer mu se smeši nagrada za NAJŠARENIJU MASKU, a ako ne voli mnogo da pozira i srami se okoline, postaće naš NAJ STIDLJIVKO.

Ako je vaš mezimac ispred svog vremena i uvodi posebne trendove, ne sumnjamo da će titulu ljubimca sa NAJORIGINALNIJOM MASKOM, ali OBRATITE PAŽNJU!!!! jer je tu i nagrada za najbolji dvojac! Pozivamo roditelje da MASKIRAJU svoje MALIŠANE i ČETVORONOŽNE DRUGARE kako bi poneli ovu prestižno zvanje NAJORIGINALNIJEG MASKIRANOG PARA.

Pročitajte još: 28. OKTOBRA na maskenbalu u BIG FASHION-u biramo KRALJA I KRALJICU psa!

Pokloni čekaju i one sa NAJSMEŠNIJIM i NAJSTRAŠNIJIM KOSTIMOM, NAJ SMOTANKA i CICU ZAVODNICU. Ne sumnjamo da su vaši mališani vatreni fanovi crtanih filmova i da će vam pomoći oko osmišljavanja NAJ MASKE IZ CRTAĆA, a ako se pojavi i neki Betmen, Supermen, Spajdermen, znamo kom SUPER HEROJU da se obratimo, ako nam zatreba pomoć.

Svakako će među učesnicima biti i onih koji obraćaju pažnju na detalje, samo pazite da to bude NAJ DETALJ jer će on biti nagrađen, ali od svih ljubimaca, znamo da će se naći onaj poseban JEDAN JEDINI!

nagrada petfaceSada kada znate koje kategorije će biti nagrađene, preostaje vam samo jedno – trk i pripremajte maske! VIDIMO SE! ?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstCARICA: Lulu otpuštena iz CIA jer bi se radije igrala nego njuškala bombe!
Sledeći tekstKo će biti NAJORIGINALNIJI MASKIRANI PAR: Deca + kućni ljubimci na najšarenijoj žurci u subotu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime