Naslovna VESTI PSI UDARIO GA SAMO MALO! Dve devojčice vriskom spasle nesrećno kuče!

UDARIO GA SAMO MALO! Dve devojčice vriskom spasle nesrećno kuče!

0
Pretukao uličnog psa u zgradi

Da li psi napadaju ljude bez razloga? Gotovo da ne postoji dokazan slučaj da je pas bez ikakvog povoda napao čoveka. Uvek postoji razlog. Strah, odbrana od udaraca, maltretiranja, smrti… Ajmo realno: zašto bi pas napao čoveka koji bez agresivnosti prolazi pored njega? Možda zato da bi ga pojeo. Bajke na nivou Crvenkape.

Pretukao uličnog psa u zgradi

Nažalost, priča koju prenosimo sa Fejsbuk stranice Udruženje za zaštitu napuštenih životinja „Lela“ – Šid svedoči da postoje oni koji koriste ovakve bajke kako bi opravdali svoju surovost prema psima. Njihov post govori o čoveku čiju su fotografiju objavili ne plašeći se potencijalne tužbe zbog javnog objavljivanja. Naime, on je nedavno metalnom šipkom izudarao malenog uličnog mešanca u hodniku zgrade u kojoj živi. Pas je imao nesreću da za sklonište izabere zgradu u kojoj živi ova osoba koja je očigledno rešila da jadnom psu tu nikako nije mesto.

Pretukao uličnog psa u zgradi

Pročitajte i ovo: OSUĐUJU GA JER IMA SRCE I DUŠU! Sveštenik koji je služio misu sa bolesnim psom u naručju na meti kritike!

Čim je počeo da udara psa, zgradom su počeli da se pronose zvuci cviljenja, plakanja i jaukanja malog nesrećnika. Sabijen u jedan od uglova hodnika, u sopstvenom urinu pokušavao je da svojim zapomaganjem dozove pomoć ili da umilostivi čoveka koji ga je surovo udarao.

Pretukao uličnog psa u zgradi

Komšije su uznemireno izašle iz stanova, a dve devojčice su uplakane i prestrašene stale između nesrećnog psa i razjarenog ćoveka. Kada je prišla autorka posta, čovek se pravdao da je pas hteo da ga ujede – verovatno da bi ga celog pojeo za ručak. I naravno, udario ga je samo malo, po leđima. Bio je i dalje besan i verbalno je pretio da će psa ubiti ako ga zatekne u zgradi. Žena je uzela prestravljenog psa koji čak ni posle ovakvog mučenja nije pokazao ni najmanje agresivnosti i iznela ga iz zgrade. Psu je jedno oko bilo krvavo – od „malog“ udarca po leđima.

Pročitajte i ovo: TRČAO ZA AUTOMOBILOM – MOLIO DA GA NEKO UZME!

Pretukao uličnog psa u zgradi

Slučaj je prijavljen policiji i patrola je ubrzo stigla na lice mesta. Junak koji je surovo mučio psa nije smeo da otvori vrata stana i suoči se sa predstavnicima zakona. Iz Udruženja „Lela“ kažu da na ovome neće stati kako bi ovog opasnog čoveka priveli pravdi.

Izvor: Facebook Udruženje za zaštitu napuštenih životinja „Lela“ – Šid

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOSUĐUJU GA JER IMA SRCE I DUŠU! Sveštenik koji je služio misu sa bolesnim psom u naručju na meti kritike!
Sledeći tekstŽENA KOJA JE NAPRAVILA ČUDO! Beskućnik i njegov povređen pas dobili pomoć!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime