Naslovna VESTI PSI NAJBOLJI TATA NA SVETU – Uči svoje štence da plivaju!

NAJBOLJI TATA NA SVETU – Uči svoje štence da plivaju!

0
Tata uči decu

Najbolje i najvažnije životne lekcije učimo od roditelja. Ovaj tata uči svoju decu jednoj veštini koja se kod odraslih labradora podrazumeva – plivanju. Pa kažite, zar on nije najbolji tata na svetu?

najbolji tata na svetu

Kada ste mali i kada se tek upoznajete sa svetom koji vas okružuje veoma je važna podrška koju dobijate od roditelja. Suočavanje sa vodom i učenje plivanja nikome nije baš jednostavno. Ali, ovaj tata je samouveren u sposobnosti svojih potomaka. Oni prepoznaju hrabrost, odlučnost i nežnost koju im tata pruža i uspevaju da savladaju strah.

Pročitajte i ovo: IMA I OVAKVIH LJUDI – Daje na usvajanje (izbacuje) psa jer nije maltezer!

najbolji tata na svetu

U početku su štenci bojažljivi, za njih je to izazov, potpuno novi teren. Kada vide hrabrost i samouverenost svog tate, brzo ga slede i ulaze u vodu. Kada je završena prva lekcija, svi odlaze da se igraju na suvom.

najbolji tata na svetu

Pročitajte i ovo: Ovaj PAS POSTOJI ali mnogi ga NE VIDE, ili NE ŽELE da ga VIDE.

Labradori vole vodu. Zbog te osobine često su korišćeni u lovu na barske ptice. Karakteristično za njih je da imaju specifične kožne nastavke između prstiju koje im omogućavaju da mnogo brže i efikasnije plivaju. Takođe, i dlačni pokrivač im je prilagođen boravku u vodi. Voda retko dolazi do same kože i lako se otresa posle kupanja i plivanja.

najbolji tata na svetu

Da, labradori vekovima vole vodu i plivaju ali uvek postoji prvi put, prvo iskustvo sa vodom. Najlakše je upoznati vodu i čari plivanja sa najboljim tatom na svetu.

Izvor:  Kingdom

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAKAVA RADOST! Posle 12 godina života u prljavom kavezu – prvo kupanje!
Sledeći tekstAko mogu RIF i OZIRIS možemo SVI! – Prijateljstvo koje nas uči.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime