Naslovna VESTI PSI ZAKLJUČALA PSA U AUTU U KOJEM JE IZMERENO 45 STEPENI! Policajac je...

ZAKLJUČALA PSA U AUTU U KOJEM JE IZMERENO 45 STEPENI! Policajac je NATERAO da zažali zbog toga! (VIDEO)

0

Policajac Vinsent Kreišer bio je šokiran prizorom na koji je sasvim slučajno naleteo na parkingu jedne prodavnice u Novom Meksiku!

Naime, on je ugledao psa zaključanog u automobilu… Zastao je na nekoliko minuta, ali onda je shvatio da pas otežano diše i da se nekako “gubi”… Kao da će svakoga trenutka da ostane bez svesti! Uhvatila ga je panika i počeo je unezvereno da traži vlasnicu psa.

OVAJ LEPOTAN PONOVO TRČI: Ovaj pas je smršao neverovatnih 20 kilograma! (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

ODANOST DO KRAJA: Pas proveo 11 sati u vodi kako bi SPASIO VLASNIKA! (FOTO)

Dan je bio pakleno vreo, a pas je jadan bio zaključan ko zna koliko dugo u autu! U jednom trenutku, policajac je konačno ugledao Šeli Nikolas, vlasnicu psa, kako se približava nonšalantno automobilu…

Vinsent je bio ogorčen Šelinim opuštenim stavom ali i bezobraznim i bezobzirnim ponašanjem prema jadnom psu. Ona je tvrdila da je samo nekoliko minuta bia u prodavnici i da to nije strašno za psa – a u autu je Vinsent odmah izmerio temperaturu od 45 stepeni! Zamislite vi koji je to pakao od toplote, a jadan pas je ostavljen bukvalno da se prži!

Policajcu je dozlogrdilo da sluša njena lažna opravdanja, te je izričito naredio Šeli da sedne u automobil i zatvori vrata dok joj on piše kaznu!

Šelin bes je eskalirao toliko da, iako joj policajac nije napisao kaznu, ona je rešila da ga tuži, navodeći da se ponašao nasilnički prema njoj, njenom dečku i detetu!

Međutim, Vinsent je bio pametan te je sve snimio! Tužba je oborena, a on je spasao život jednog nedužnog psa!

Nadamo se da će vlasnici konačno postati razumni ida će shvatiti da pas ne sme da se ostavlja u automobilu uopšte, naročito kada su velike vrućine u toku!

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPas za koga je ČUO CEO SVET: Keruša Dena je prešla 500 kilometara i PRONAŠLA VLASNIKE nakon “Oluje” (FOTO)
Sledeći tekstOSTAVILI SU GA NA ULICI DA UMRE: Rane su prekrile njegovo lice, dlaku gotovo i da nema! (FOTO/VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime