Naslovna VESTI PSI DA LI ĆE ZVEZDANU BITI NAKLONJENE ZVEZDE? – Zaslužuje mnogo bolje od...

DA LI ĆE ZVEZDANU BITI NAKLONJENE ZVEZDE? – Zaslužuje mnogo bolje od onog što je do sada preživeo

0
Psu Zvezdanu je potrebna pomoć

Borba za bolji život ovog jadnog psa traje već mesecima. Sanja Milunović mesecima unazad je pokušavala da zadobije poverenje uličnog psa koji je izgubio veru u ljude i dobre namere.

Stari ulični pas

Kada je počelo da biva hladno i još teže na ulici, Sanja je učinila ono što se moralo, uhvatila je Zvezdana i uprkos svim nedaćama sa čuvanjem napuštenih i unesrećenih pružila mu dom.

Pročitajte i ovo: OSTAVLJENA U OLUJI – Radost kada je shvatila da je neko ipak voli.

Bio je jadan, pokisao, izgladneo, nepoverljiv, bez dlake u bolovima i spreman da ujede na svaki dodir ljudske ruke. Sanja se mučila sa njim čak i kada je doživeo da bude na toplom i sigurnom. Ali kako kaže, nije mogla da gleda kako umire na njene oči. Strah i nepoverenje prema ljudima su gospodari njegove izmučene duše.

Stari ulični pas

Sanji je potrebna naša pomoć. Troškovi pregleda i lečenja kod veterinara su veliki. Veterinari kažu da ima oko 8 godina, izgubio je veliki broj zuba i boluje od anaplazmoze. Koža, na kojoj nedostaje velika količina krzna je tvrda i upaljena. Zvezdanu je potreban dugotrajan tretman kože, kupanje medicinskim šamponima, čist smeštaj, lekovi, vitamini kvalitetna hrana…

Pročitajte i ovo: VOLJA I LJUBAV SU POBEDILI – Zadivljujući OPORAVAK šteneta koje je imalo STRAVIČNE POVREDE.

Neki ljudi dobre volje i velikog srca su već pomogli koliko su mogli. Sanja namerava da organizuje dobrotvornu aukciju kojom bi se skupila sredstva da Zvezdan dobije odgovarajuću negu i da mu spase život. Ne smemo ni da pomislimo šta je doživeo tokom života pa je postao tako strašljiv i nepoverljiv. Sanja ne želi da odustane od Zvezdana.

Stari ulični pas Zvezdan

Moli za svaku vrstu pomoći. Novac, hrana, lekovi, šamponi… stvari za aukciju. Uskoro će Nova godina. Uskoro ćemo imati priliku da učinimo dobro delo i da ispunimo nečije srce radošću, a svoju dušu ispunjenijom. Javite se Sanji i pomozite da i Zvezdanu zvezde budu naklonjene više nego do sada. Broj računa za one koji žele da pomognu je: 295-1249986-77, Sanja Milunović, Beograd ili paypal sanjamilunovic1981@gmail.com.

Izvor:  Facebook Sanja Milunović

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOSTAVLJENA U OLUJI – Radost kada je shvatila da je neko ipak voli.
Sledeći tekstSlomljeno SRCE u SLOMLJENOM telu i UBIJENOJ DUŠI

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime