Naslovna VESTI PSI OSTAVLJENA U OLUJI – Radost kada je shvatila da je neko ipak...

OSTAVLJENA U OLUJI – Radost kada je shvatila da je neko ipak voli.

0
Radost zbog spasavanja

Preslatka kujica Rosko nije imala sreće u životu. Jadnu kujicu su vlasnici ostavili u jednoj napuštenoj zgradi u Ilinoisu tokom jake snežne oluje.

kujica ostavljena u snegu

Uslovi u kojim je „živela“ su bili apsolutno užasni i stravični. Sve što je imala, bilo je malo slame za grejanje a dodatno je bila vezana sza sanduk kako ne bi mogla da pobegne. Okrutnost koja zaslužuje najtežu kaznu.

Pročitajte i ovo: VRIŠTAO U STRAHU I BOLU – Povređen i ostavljen u snegu

Vlasnici su dolazili u ruševinu jednom nedeljno da donesu malo hrane i dopune vodu. Kada su snežne padavine postale jače, oni su prestali da obilaze nesrećnog psa i Roskov život je visio na koncu.

Radost zbog spasavanja

Neposredno posle velike snežne oluje, jedan meštanin je saznao za užasnu sudbinu malog psa i obavestio nadležne vlasti. Takođe je obavestio i lokalnu organizaciju za zaštitu životinja. Kada su spasioci stigli do Roska zatekli su stravičnu situaciju. Štene je drhtalo od hladnoće, bilo je neuhranjeno i puno unutrašnjih parazita.

Pročitajte i ovo: VOLJA I LJUBAV SU POBEDILI – Zadivljujući OPORAVAK šteneta koje je imalo STRAVIČNE POVREDE.

Najpotresnija je bila reakcija same kujice. Kada je shvatila da je stigla pomoć iskoristla je poslednje atome snage da im potrči u susret. „Bila je tako srećna. Samo je cvilela iznova i iznova i iznova.”- izjavio je jedan od spasilaca.

Radost zbog spasavanja

Rosku su odmah utoplili i ona je posle dugo vremena imala razlog da ponovo bude srećna. Trenutno se nalazi u prihvatilištu gde se oporavlja a uskoro će početi i da joj traže novi, pravi dom gde je više neće mučiti i zapostavljati. „Ovako izgleda sreća kada spasite malog psa od života na lancu u ledenom snegu“ – objavili su spasioci na svojoj Fejsbuk stranici.

Izvor:  ronproject.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVOLJA I LJUBAV SU POBEDILI – Zadivljujući OPORAVAK šteneta koje je imalo STRAVIČNE POVREDE.
Sledeći tekstDA LI ĆE ZVEZDANU BITI NAKLONJENE ZVEZDE? – Zaslužuje mnogo bolje od onog što je do sada preživeo

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime