Naslovna VESTI PSI NAJNOVIJA VEST: Jovanu i njenog ljubimca napali psi. Ljubimac Raša podlegao povredama!

NAJNOVIJA VEST: Jovanu i njenog ljubimca napali psi. Ljubimac Raša podlegao povredama!

1
Leš psa najnovija petface

Nažalost, loše vesti stižu nam iz Pančeva, gde su Jovanu i njenog malenog ljubimca Rašu napali psi rase staford i pitbul. Od zadobijenih rana, njen ljubimac – patuljasti pinč Raša – ubrzo je podlegao povredama!

Za Jovanu Uvalin (28) i njenog ljubimca jedna obična šetnja pretvorila se u najgoru noćnu moru. Naime, dva psa su, dok se Jovana sa svojim psom šetala pored fudbalskog terena u Pančevu, izletela iz dvorišta i zadali Jovani čak 30 ujednih rana. Ona je zadobila i frakturu levog lakta, dok je maleni Raša uginuo usled povreda.

– Crni pitbul skočio je na mog psa iz čista mira, bukvalno ga je otrgao od povoca, nisam stigla ni da ga povučem, ni uzmem u ruke, za “Novosti” je ispričala Jovana i dodala kako je u istom trenutku staford sa druge strane „zgrabio njenu levu ruku i počeo da je ujeda“.

Pročitajte još:
SJAJNO: Od sad, zlostavljanje životinja prijavite putem mobilne aplikacije!

Jeleni je u pomoć priskočio čovek na motoru, koji je pokušao da preplaši pse i spase devojku i njenog psa. Od šoka koji je preživela, Jovana se ne seća pojedinosti. Prošla je sa frakturom lakta i više od 30 ujeda, koji i dalje krvare, a njenog ljubimca nema.

napali psi petface

– Znam da su policija i Hitna pomoć brzo stigli i da je jedan momak policajce odveo do vlasnika pasa. Kasnije sam saznala da su staford i pitbul već bili uredno zaključani u boksu, a vlasnik nije imao pojma šta se dogodilo. Pravdao se da je komšija loše zatvorio kapiju, ispričala je Jovana.

Pročitajte još:
KRIVIČNA PRIJAVA: Poznati srpski pevač priznao: „Gazdinog psa sam udario. Plakao je kao dete“!

Međutim, kako smo nebrojano puta ponavljali da se psi ponašaju onako kako ih vlasnik vaspita, izgleda da i u ovoj priči ima „malo toga“. Prema pričama komšiluka, a prema saznanjima povređene Jovane, oba psa su dresirana za borbu. Način na koji su napali Jovaninog pinča tu sumnju i potvrđuje.

Veterinari su utvrdili da PSI NISU VAKCINISANI, a da li imaju neku bolest, utvrdiće se u četvrtak.

Da li će i ovaj neodgovrni vlasnik biti adekvatno kažnjen, ostaje da vidimo,..

Izvor, Foto: Novosti.rs

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNOVI SAD: Studenti Medicinskog fakulteta brinu o 5 napuštenih štenaca!
Sledeći tekstKažite nam KOJA ŽIVOTINJA VAM JE OMILJENA, a mi ćemo vam reći KAKVA STE OSOBA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime