Naslovna VESTI PSI Upoznajte Dogera, psa sa dva NEOBIČNA PRIJATELJA! (VIDEO)

Upoznajte Dogera, psa sa dva NEOBIČNA PRIJATELJA! (VIDEO)

0
neobicna prijatelja petface

Upoznajte Dogera, psa koji ima krajnje neobične prijatelje. Ovaj pas obožava da se igra sa dva pacova koje kao kućne ljubimce, pored njega ima njegova udomiteljka.

Doger je pas koji je od malena u prihvatilištu. Njegova sadašnja vlasnica je volontirala u skloništu gde je Doger bio smešten i tako je ugledala njega još dok je bio sasvim mala kuca. On nije želeo da bude eutanaziran i tako ga je njegova nova vlasnica povela kući.

Tamo su ga čekala dva pacova, koja su već dobila pažnju plemenite žene. Od kada je Doger došao postali su nerazdvojni drugari i svakodnevno se igraju zajedno. Prave ludorije i sa njima nikada nije dosadno.

Doger je izrastao u jednog divnog, plemenitog i razdraganog psa. Voli da se druži i uvek je srećan. Njemu je bilo potrebno malo, a u domu svoje vlasnice, koja ga je povela kući sa mesta gde je radila kao volonter, dobio je i društvo, baš onakvo kakvo mu odgovara. Sada svakog dana ima zanimaciju, ima sa kim da skače, da trči i da se veseli.

Ova razigrana trojka voli da se igra sa loptom. Jedan od pacova, nerazdvojnih Dogerovih drugara, svakodnevno obožava da se popne na Dogerovu glavu i tako da zajedno sa njim krstari po stanu.

 

View this post on Instagram

 

When this dog was adopted as a puppy, he was so happy to get two rat brothers to play with! ??

A post shared by The Dodo (@thedodo) on

Njihova vlasnica ih obožava, ne može da smisli dan bez njih i kad god dođe kući sa posla nju razveseli graja razigrane družine.

Ovo je neverovatno prijateljstvo koje su razvila dva pacova i jedan pas. Oni su toliko vezani da svaki dan izmisle neku novu igru i sa njima nikada nije dosadno, a zabave nikad dosta.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTraži se POMOĆ ZA PSA koji je predložen za EUTANAZIJU!
Sledeći tekstLEPO DRUŽENJE: Manifestacija „Pet Day“ sutra u Čuburskom parku

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime