Naslovna VESTI MAČKE NERAZDVOJI PAS I MAČE: Kako su jedan mešanac labradora i retrivera i...

NERAZDVOJI PAS I MAČE: Kako su jedan mešanac labradora i retrivera i maleno mače od nekoliko dana postali prijatelji! (VIDEO)

0
nerazdvojni pas i mače, petface

Dvanaestogodišnji mešanac labradora i retrivera, Pakston, odmah je postao najbolji prijatelj sa Poli, mačetom starim samo nekoliko dana koje su njegovi vlasnici pronašli u žbunju.

Kada je Megan Veb donela maleno mače kući kako bi ga okupala i očistila od buva, Pakston je sve vreme bio uz nju, budno motreći na mače. 

PROČITAJTE I:

ON NIJE ZNAO DA SE BRANI: Napali su ga drugi psi i sada ima OGROMNE POVREDE PO TELU! (VIDEO)

OVAJ PAS IMA TALENAT: U jednoj igri pobedio je svoju vlasnicu! (VIDEO)

NAJJAČI PREDSEDNIK NA SVETU: Predsednik Irske svuda ide sa svojim VOLJENIM PSOM! (VIDEO)

Prilikom njihovog upoznavanja, malo mleka kanulo je na mače, a Pakston je počeo da ga liže i tu se pojavila prava ljubav i jedno novo nerazdvojno prijateljstvo. 

Sa nekoliko nedelja, dok Poli još uvek nije mogla da vidi, Pakston je sve vreme bio uz nju, veoma nežan, uvek bi pazio na nju, lizao je i privijao je uz sebe. Kasnije, kada se njen vid razvio, počela je svuda da ga prati i generalno njih dvoje se ne odvajaju.

Kada je Pakston napolju, a ona unutra, ona počinje da plače za njim i želi da i ona izađe napolje, a kada je ona napolju, a on unutra, on leži pored vrata i čeka je da se vrati.

Megan misli da on nju vidi kao malog psa, kao svoju malu sestru. Ona kaže da njih dvoje zaista upotpunjuju njen život i život njenog muža i da im svaki dan ulepšaju, ma kakav on bio.

Ovo je još jedan dokaz da psi i mačke i te kako mogu da budu prijatelji.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.