Naslovna VESTI MAČKE NERAZDVOJNI: Kako je privremeno postalo zauvek

NERAZDVOJNI: Kako je privremeno postalo zauvek

0
nerazdvojni, petface

Koliko puta vam se dogodilo da pomognete nekoj kuci ili maci, a onda jednostavno postanete nerazdvojni. Kendra je volonter San Antonio Pets Alive udruženja i ispričala je svoju priču kako je privremeno postalo zauvek.

Ona je tokom pandemije odlučila da privremeno udomi preko 20 mačića kojima je tražila stalne domove. U to vreme nije znala da će dva malena mačeta zauvek ostati kod nje. Neki bi to nazvali i sudbinom.

KUJICA JE ODANO I NEMAŠTINU DELILA SA SVOJOM BAKICOM: Nakon par dana od bakine smrti više je niko nije video – otišla je za njom.

FOTOGRAFIJA KOJA STEŽE SRCE: Sva ljubav i briga jedne majke prikazane su na njoj!

Sunde je bila stara oko dve nedelje i toliko malena da joj je tačno stajala na dlan, kada je došla kod Kndre. Pored toga bila je i u veoma lošem stanju. Bila je anemična, zapušenog nosa, iscrpljena i morala je da se hrani na špric. Od prvog trenutka ona nije želea više da se odvoji od Kendre i iz njenog krila.

Kada je malo porasla i ojačala, bila je spremna za traženje stalnog doma, ali u to vreme stigla su još tri nova mačeta. Među njima se izdvajao Šerbet kao radoznalo, razigrano mače, potpuno suprotno Sunde. Ipak, njih dvoje su odmah postali najbolji prijatelji.

nerazdvojni, petface

U međuvremenu, njena mačka koju je imala odavno, veoma se sprijateljila sa Sunde. Tako je ona odlučila da ostavi Sunde, ali nije ni razmišljala o tome da ima 3 mace. 

Kako su Šerbetova braća bila vrlo brzo udomljena, ostao je samo on. Jedan zainteresovani čovek se javio, ali Kendri se jednostavno nije rastajalo od njega. Kako se taj čovek više nije javljao ona jednostavno više nije mogla da ih razdvaja i ostavila ih je sve.

Kendra sada živi u kući punoj ljubavi sa svoja 3 mezimca i da je bilo nekako drugačije verovatno bi se zauvek kajala.

izvor: boredpanda.com

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKOLEKCIONAR: Ovaj pas ima veoma zanimljivu opsesiju
Sledeći tekstPOSLE NEMAČKE I HOLANDIJA: Strogi zakoni za odgajivače pojedinih rasa

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime