Naslovna VESTI PSI NESREĆNO KUČE izgubilo je sve i danima gledalo od tuge u zid!...

NESREĆNO KUČE izgubilo je sve i danima gledalo od tuge u zid! (VIDEO)

0
nesrecno kuce petface

Kada je Marli prvi put primećen, sedeo je pored svoje mrtve majke, koju je udario automobil u Grčkoj.

Nije poznato da li je Marlijeva mama bila napušteni pas koji je lutao područjem u kojem je nađena, ili je pripadala nekome, tačnije bila vlasnički pas, pa je ostavljena na ulici.

U svakom slučaju, Marli je rođen na ulici i nikada nije imao nikakav dodir sa ljudima. On je takođe veoma mlad da se brine o sebi dok je na ulici, zato je danima čekao i sedeo kraj svoje majke želeći da se ona probudi i pruži mu sigurnost.

PROČITAJTE I:  

STOMAČNI PARAZITI KOD MAČAKA: Ima ih čak 45 odsto mačaka na svetu!

Srećom, Marli je spasen sa ulice, pruženo mu je utočište od strane jednog udruženja za zaštitu životunja. Međutim, nije bilo lako da se dobije poverenje malog psa, pa je bilo potrebno mnogo truda za tako nešto.

Prve dane u skloništu je proveo tako što je samo zurio u zid. Bio je toliko uplašen i nikome nije verovao. Kako su dani prolazili on je počeo da prihvata ljude i njihovu pažnju, konačno je počeo da postaje društveniji i sa ljudima i sa drugim psima.

On je počeo da jede ljudima iz ruke i dopustio im je da ga maze i ljube. Odatle su ga odveli u hraniteljski dom, gde ga je njegov novi staratelj naučio i obučio svemu što mu je potrebno da bude dobar kućni ljubimac u stalnom domu.

Mesec dana kasnije, on se već toliko popravio i pronađen mu je dom, stalni dom, kod dobrih ljudi, pun ljubavi i pažnje. U domu sada ima i novu braću i sestre, konačni ima mekanu postelju u kojoj može da spava i uživa u neiscrpnoj ljubavi svojih udomitelja.

Ovo nesrećno kuče je prošlo mnogo nevolja u svom mladom životu…

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstANKETA: Da li treba zabraniti LOV U SRBIJI?
Sledeći tekstMISTERIOZNA SMRT: Pas poslat u trening centar i u nerazjašnjen okolnostima preminuo, PROČITAJTE KAKO!? (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime