Naslovna VESTI PSI MISTERIOZNA SMRT: Pas poslat u trening centar i u nerazjašnjen okolnostima preminuo,...

MISTERIOZNA SMRT: Pas poslat u trening centar i u nerazjašnjen okolnostima preminuo, PROČITAJTE KAKO!? (VIDEO)

0
misteriozna smrt petface

Dalas, devetomesečni minijaturni bul terijer, pronađen je mrtav nakon što je proveo pet sedmica u trening centru u Džonson Sitiju u Tenesiju. Dalas je bio zakazan za dvonedeljni trening socijalizacije, koji je kasnije produžen na zahtev trening centra na šest nedelja. Sve oko smrti ovog psa vodi u misteriju.

Dalasova porodica tvrdi da je imao pas imao oko 16 kilograma kada je došao u trening centar, a da je na dan smrti bio težak svega 7 kilograma. Tokom boravka u centru, porodici nije bilo dozvoljeno da vidi Dalasa, dok je trener želeo da prekine njego trening.

PROČITAJTE I:

NESREĆNO KUČE izgubilo je sve i danima gledalo od tuge u zid! (VIDEO)

Porodica koja za pet sedmica nijednom nije bila obaveštena o zdravstvenom stanju svog psa, je dobila poziv, od vlasnice trening centra da je Dalas iznenada preminuo. Rendi je htela da kremira mršavo telo nesrećnog psa, ali je porodica zatražila policijsku istragu.

Vlasnica lokala Rendi LaFernei i trener Andrev Hungan imaju različite tvrdnje zbog čega je Dalas umro. Trenutno se čeka izveptaj istražitelja o uzroku smrti nesrećnog psa.

Prema nedavnim navodima i razvoju događaja, Rendi i Andrev će biti suočeni sa tužbom za teško zlostavljanje i okrutnost prema životnjama, što je u državi Tenesi, krivično delo. Nadamo se da će prava da pobedi i da će odgovorni za smrt psa biti kažnjeni.

Pogledajte priču o misterioznoj smrti psa Dalasa:

petface viber

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.