Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Čudesna transformacija ućebanog neuhranjenog psa

Čudesna transformacija ućebanog neuhranjenog psa

0
neuhranjenog petface

Psi su čovečji najbolji prijatelji već vekovima. Oni nam pružaju bezuslovnu ljubav i podržavaju nas kroz naš život. Mi ih obasipamo igračkama, poslasticama i uradili bismo sve kako bismo osigurali njihovu dobrobit. Ali, nažalost, ne misle svi da su psi divne životinje. Kada su ljudi iz fondacije Trio Animal dobili poziv o psu u užasnom stanju, ni približno nisu mogli da budi spremni za ono što ih je dočekalo kada su otišli da spasu jadnu životinju.

neuhranjenog petfacePas je bio prekriven urinom, nije video ništa od ućebanog krzna koje mu je prekrivalo lice, bio je neuhranjen i nije mogao da stoji sam. Srceparajuće! Fondacija Trio Animal je užurbano otišla po psa, koje se sada zove Liz i odmah ju je odvela kod veterinara. Bilo je potrebno nekoliko sati kako bi Lizina temperatura došla na normalu. Takođe, imala je samo dva kilograma, a pas njene veličine bi trebalo da ima oko pet, šest kilograma.

Pročitajte još: Udomili su neuhranjenog psa sa srčanim crvom, a on od tada ne prestaje da se SMEJE!

Nakon što je urađeno rendgensko snimanje i kada joj je uzeta krv na analizu, zaključili su da Liz nije mogla da stoji zato što je bila suviše slaba zbog neuhranjenosti. Tim postepeno pomaže Liz da se oporavi tako što joj daje jednu trećinu šolje vlažne hrane dnevno.

neuhranjenog petfaceTakođe i prima tečnosti kako bi joj organizam funkcionisao kako treba i kako bi dobila lekove. Radnici u Trio Animal Fondaciji su primetili da su Lizine noge bile tako krhke da je bilo nevoerovatno kako je katater uopšte stajao.

Pročitajte još: OD OČAJA DO SJAJA: Ovaj neuhranjeni pas je bio na ivici smrti, a spašen je u poslednjem trenutku!

Iako nije poznato ko je ovo uradio Liz, potpuno je jasno da je ovo zlostavljanje životinja. Neki slučajevi zlostavljanja životinja prolaze neprijavljeni zbog manjka razumevanja šta se podrazumeva zlostavljanjem. Postoje znakovi koji se mogu pratiti da bi se razgraničilo kada je u pitanju zlostavljanje, a kada zapostavljanje životinja. Dobro je znati znakove u slučaju da se nekada susretnete sa slučajem zlostavljanja, a ono što je u ovom slučaju bitno jeste da se Liz sada oporavlja i čeka na svog novog udomitelja.

neuhranjenog petfaceUkoliko vaša kuca ili maca imaju problema sa petljanjem krzna, odličan preparat za njih jeste Nutri’ Liss Brushing Lotion brenda Biogance. Ovaj losion sprečava petljanje dlake ljubimca, pritom negujući dlaku i dajući joj dodatni sjaj.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.