Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET OD OČAJA DO SJAJA: Ovaj neuhranjeni pas je bio na ivici smrti,...

OD OČAJA DO SJAJA: Ovaj neuhranjeni pas je bio na ivici smrti, a spašen je u poslednjem trenutku!

1
neuhranjeni pas petface

Kada je Barila pronađena njena težina je iznosila oko 7 kilograma. Ako vam kažemo da se radi o psu veličine nemačkog ovčara biće vam jasno da se radi o neuhranjenom psu. A samo jedan pogled na njene fotografije izazvaće vam grč u stomaku i misao da li je moguće da ljudski nemar može da dovede do ovakvih posledica.

Pročitajte još: NESALOMIVI DUH: Više puta su rekli da ovo štene neće preživeti, ali ono ih je sve iznenadilo svojim oporavkom!

neuhranjeni pas petfaceBarila je pas koji je pronađen na Granadi, Španija. Ovaj pas je bio doslovno kost i koža. Njega je pronašlo Udruženja Albergue de Animales, a uprkos velikom iskustvu u spasavanju napuštenih životinja ovaj slučaj ih je ostavio bez teksta. O ovom psu je snimljen video koji je postavljen na platformi You Tube. Na snimku se tačno vidi u koliko se krhkom stanju pas nalazio. Kroz njegovu kožu bilo je moguće videti ceo skelet.  U opisu videa stoji:

Pogledajte priču o Barili. Mi zaista nikada nismo videli ništa slično.

Pročitajte još: TRANSFORMACIJA: Bio je pas na samrti, a izrastao je u belog lepotana! (VIDEO)

neuhranjeni pas petfaceVideo počinje kada ovog i više neuhranjenog psa pregledaju na stolu. Njegove noge su neprirodno razdvojene. Iako nema nimalo snage u mišićima, kada joj kamerman priđe sasvim blizu, pas po imenu Barila ima snage da ga pozdravi skoro pa veselim mahanjem repa.

Tekst koji prati video kaže:

Zbog njene neuhranjenosti, Barila je jedva imala snage da se pomeri.  Mi smo joj pomagali da hoda, a ona je iz dana u dan dobijala po malo snage.

Pročitajte još: Od „gomile smeća“ do preslatkog psa: Neverovatna transformacija uličnog psa!

neuhranjeni pas petface zaista-na snimku se vidi da ovaj siroti pas nema snage da ustane iz svog krevetića, već jede praktično ležeći. Sledeći kadar je nastao nakon nekoliko dana kada ona uspeva da ustane iz svog ležaja, ali još uvek teško samostalno stoji na svojim nogama.

neuhranjeni pas petfaceA onda sledi neverovatni obrt. Naime, sledeći kadar prikazuje Barilu mesec dana nakon što su je pronašli. Na prvi pogled teško možemo da poverujemo da se radi o istom neuhranjenom psu. Ona se ugojila skoro 10 kilograma, a osim toga je vesela i razigrana.Ova transformacija je i više nego inspirišuća.

Mislim da je ovo prvi put u životu da je Barila stvarno srećna. Ona sada ima dom, jer ostaje ovde sa svima nama, pisalo je dalje u videu.

Neuhranjeni pas po imenu Barila je spašen zahvaljujući dobroj nezi, pravilnoj ishrani i ljubavi. Ponekad je za jačanje organizma, pogotovo životinja koje su bile na granici iscrpljenosti, pored balansirane hrane, potrebno koristiti i odgovarajuće dodatke prehrani. Idealan dijetetski preparat je Cafortan, jer sadrži pravilno izbalansiran nivo vitamina, minerala i amino-kiselina. Uloga ovog preparata je da organizmu osigura odvijanje metaboličkih procesa, njegov pravilan rast i odgovarajući razvoj koštano-zglobnog sistema. Ovaj preparat vašem ljubimcu omegućava idealan odnos kalcijuma, fosfora i magnezijuma koji su neophodni za pravilno funkcionisanje organizma.

neuhranjeni pas cafortan petface

Volite svoje ljubimce svom snagom i nikada ne dozvolite da dospeju u stanje slično onom koje je doživeo neuhranjeni pas iz naše današnje priče!

 Pogledajte i video o ovom neuhranjenom psu:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.