Naslovna VESTI PSI Nikolina Pišek brine o preko 25 pasa i apeluje: „Udomite nekog. Vaš...

Nikolina Pišek brine o preko 25 pasa i apeluje: „Udomite nekog. Vaš najbolji prijatelj je samo poruku daleko od vas“!

1
Nikolina Pišek petface

Nikolina Pišek je, bar za ljubitelje životinja, odavno poznata kao neko ko brine o napuštenim psima, udomljava ih, zbrinjava, hrani,.. I sama je vlasnica lajavih prijatelja, a sada je na svojoj Facebook stranici, kako kaže, po prvi put javnost upoznala o svojoj strasti da spašava odbačene!

– Želite li ovog psa? Od jučer imam upravo jednog takvog, promrzlog i gladnog, ostavljenog od vlasnika u Ugrinovcima, pored Beograda. Dosad vas nisam htjela maltretirati sa mojom pasijom da spašavam svijet i ispravljam krive rijeke, no kada broj pasa o kojima brineš bude veći od 25, tada je vrijeme da vam se obratim, napisala je Nikolina.

Pročitate još:
Poznati komičar samo jednim „tvitom“ spasio 650 napuštenih pasa!

Nikolina Pišek petface

I ne treba da čudi što su njeni profili na društvenim mrežama preepuni predivnih i dirljivih fotografija napuštenih pasa, kao i onih kojjima ona svakodnevno pomaže!

– Zato svima kažem – udomite neko malo nesretno biće. Možda ste upravo udomili svog četveronožnog anđela, napisala je Nikolina na jednoj fotografiji, baš ispod Elizabeth Taylor 🙂

Danas je imala jedinstvenu poruku za sve one koji žele novog prijatelja!

Nikolina Pišek petface

– Vaš najbolji prijatelj je samo poruku daleko od vas. Javite mi se u inbox, i ja ću vas kontaktirati.
Ne samo da ćete njima pružiti divan dom i da će vas obožavati do posljednjeg daha, nego ćete i osloboditi mjesto za neku drugu mukicu s ulice i pokloniti joj život, rekla je ona.

Pročitate još:
Instagram profil posvećen PSIMA: Glumac Tom Hardi obožava pse!

Sa porukom da veruje u sve ljude dobre volje, Nikolina Pišek je još jednom pokazala da je veliki ljubitelj životinja i dala primer svima nama kako treba da postpuimo sa onima koji nemaju sreće da ove hladne i kišne dane dočekaju u toplim domovima1

Dakle, ukoliko želite četvoronožnog cimera, pišite u inbox stranice Nikolina Pišek, a ona će vam u kolažu „svojih“ pasa predstaviti one, među kojima se krije možda baš vaš ljubimac!

Foto: Facebook

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstČUDO: Autistični dečak ponovo sa svojim psom koji je misteriozno nestao!
Sledeći tekstNataša Bekvalac pronašla psa – „Da li je neko traži? Do tada će biti kod mene“!

1 KOMENTAR

  1. Lepa voditeljka Nikolina Pisek ne krije svoju bezgranicnu ljubav prema zivotinjama a iako pomaze nezbrinutim psima vec godinama, retko kada to istice osim u slucajevima kada smatra da ce biti od pomoci zivotinjama.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime