Naslovna VESTI PSI Nikolina Pišek se tužnom porukom setila ubijenog ljubimca!

Nikolina Pišek se tužnom porukom setila ubijenog ljubimca!

0
Nikolina petface

Nikolina Pišek svima nama poznata je kao veliki ljubitelj životinja. Neretko smo pisali o njenoj borbi za napuštene ljubimce, o borbi za udomljavanjem,..

Danas se Nikolina vratila na društvene mreže, kako bi svima saopštila tužnu vest! U objavi je napisala da nije imala snage da otvori Fejsbuk i da nešto napiše.

Nikolina petface

– Dugo… mesecima nisam smogla snage da otvorim ovu stranicu. Prvenstveno zato jer je otišla zauvek moja Vesna s kojom sam se upoznala ovde. I pre toga, jer sam znala da je Vesna jako bolesna… a ovo me mesto podsećalo na nju. Ako ne otvaram mesto koje me podseća da problem postoji, onda će možda problem pobeći..? Nije pobegao. Nismo uspele. Vesna je morala otići na neko mesto gde bol ne postoji. Nismo se niti pozdravile kako treba. Nije mogla više…

I onda je došao današnji dan, godišnjica moje prve pseće ljubavi, koja je, zapravo, bila “krivac” da smo se Vesna i ja upoznale. Niti njega više nema. I on je na mestu koje mu je izbrisalo bol… To kažem da bih se utešila, izgovaram u sebi floskule da oteraju moju bol, no ona ne prestaje. Kažu da vreme leči rane i da vas tuga priprema za nove radosti… da su tuga i radost povezane kao ruža i trn.

Znam da jesu.

Nikolina petface

I odlučila sam prigrliti to saznanje. Zahvalna za sve što sam imala. Jer, pre no što saznaš šta dobrota zapravo jeste, moraš izgubiti nešto. Ili nekoga…”.

Inače, Nikolina Pišek se 1. decembra 2013. godine rastala od svog ljubimca Tajsona. Od tada se sudi sa vlasnikom čiji su psi napali njene pse – Tajson je od zadobijenih povreda uginuo, a Majk se izvukao.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVIDEO nakon koga ćete plakati sa svojim psom: „Da mogu da ti kažem“!
Sledeći tekstUHVAĆEN NA DELU: Predstavljao se kao zaštitar životinja, a svakodnevno ubijao i mučio mačke!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime