Naslovna VESTI PSI OBESNI POŠTAR šutnuo MALTEZERA: U Pošti Srbije drski i neljubazni odbili prijavu.

OBESNI POŠTAR šutnuo MALTEZERA: U Pošti Srbije drski i neljubazni odbili prijavu.

0
poštar šutnuo maltezera

Čuvena je i poznata činjenica da psi baš i ne vole poštare. Iako su mnogi stručnjaci za ponašanje pasa dali objašnjenje za ovakvu vrstu netrpeljivosti ona se teško suzbija. Većina poštara zna kako da se ponaša sa psima i veoma su retki incidenti u kojima psi pređu granicu i ozbiljno napadnu poštara. Uglavnom se sve završava lajanjem ili režanjem. Mnogo su češći incidenti gde poštari povređuju ljubimca u strahu za svoje pantalone. Ili, samo zato što mrze pse, svoj posao i na kraju krajeva sve što se kreće i živi.

poštar šutnuo maltezera

Čini se da se baš takav slučaj dogodio u Vršcu. Prema objavi na Fejsbuk profilu Snezane Mikulic Ex Pfeifert prošlog petka je vlasnica malenog maltezera uobičajeno otvorila vrata svog stana poštaru. Pored vlasnice na vratima se pojavila i njena ljubimica Iva koja je zalajala na poštara. Poštareva reakcija je ženu šokirala. On je prvo udario psa po glavi a zatim ga je i šutnuo! Kada je vlasnica užaznuto vrisnula, ovaj čovek koga svi mi plaćamo se samo nasmejao i otišao.

Pročitajte i ovo: POKAZALI ŠTA JE ISTINSKA LJUBAV: Policajci rizikovali sopstvene živote da izbave pse iz zapaljene prikolice

poštar šutnuo maltezera

Kada je žena otišla u poštu da prijavi slučaj, službenica pošte je bila drska i krajnje neljubazna. Nije želela da da ime i prezime poštara kako bi se podnela propisana prijava. Srećom, identitet ovog čoveka je utvrđen ali džabe. Kako bi se pokrenuo postupak potrebno je da vlasnica ima svedoke, što ona naravno nema. Bez svedoka – nema slučaja.

Pročitajte i ovo: ON IMA SAMO JEDAN CILJ! Ovaj poštar želi da udomi sve napuštene životinje!

I šta sada? Ovaj poštar će zahvaljujući zaštiti države i svoje kompanije (javnog preduzeća) nastaviti da maltretira pse? Ili će ipak nadležni reagovati? Videćemo.

Izvor:  Fejsbuk Snezana Mikulic Ex Pfeifer

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNESTALI! Štenci se nisu odazvali vlasniku, a zatim je krenula potraga za njima.
Sledeći tekstKATASTROFA EPSKIH RAZMERA: Masovne POGIBIJE RODA zbog požara u Grčkoj.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime