Naslovna VESTI PSI OVO NIJE SAMO OBIČAN PET FRENDLI KAFIĆ: Pogledajte ko su gosti ovog...

OVO NIJE SAMO OBIČAN PET FRENDLI KAFIĆ: Pogledajte ko su gosti ovog kafea

0
nije običan pet friendly kafić

Ako imate ljubimce, sigurno se obradujete kada vidite na ulaznim vratima kafića da je dozvoljeno da unutra uđete sa psom na povocu ili macom u nosiljci. Pet frendli kafići su, srećom, sve češći, i dobra su prilika za predah ako izađete sa ljubimcem u dužu šetnju.

nije običan pet friendly kafić

Ali, Kaja Kristina je odlučila da pet frendli kafić podigne na viši nivo. Njen kafić ne samo da prima i pse, nego je baš njima i namenjen! O čemu je reč?

Pročitajte i ovo: ŠTA JE SKRIVILA? – Pucali su u staru i slepu kujicu Čapu!

Pre nekoliko godina, ova mlada Kanađanka je počela da ostavlja činije sa vodom kako bi se kuce iz obližnjeg parka napojile kada se premore od igre, ali i kako bi se napušteni psi sa ulice okrepili – budući da oni i zavise od toga koliko nam je na pameti da oni teško mogu sami da dođu do vode.

nije običan pet friendly kafić

Ova divna žena je pre nekog vremena primetila kako su psi strašno umorni i žedni kada se vraćaju iz šetnje ili ture jurcanja po parku. „Mislila sam da je dobra ideja da iznesem činije sa vodom ispred i stavim znak da je to namenjeno žednim psima“, rekla je Kristina, a komšije su bezrezervno podržale ovaj lep gest.

nije običan pet friendly kafić

Nije mnogo prošlo, a Kristina je počela da dobija pozitivne povratne informacije i pisamca u kojima su vlasnici pasa iskazivali zahvalnost zbog toga što je uradila. To ju je inspirisalo da nastavi da snabdeva vodom pse iz susedstva.

nije običan pet friendly kafić

Kada je prošle godine počela pandemija virusa korona, rešila je čak i da proširi svoju ponudu i veselim krznenim prijateljima poklanja i poslastice. Tako je nastao StarPups kafić! Kristinin Instagram profil pun je fotografija zadovoljnih „mušterija“. Međutim, jednog dana, pseći kafe je jednostavno ispario.

nije običan pet friendly kafić

Pročitajte i ovo: SLEPI ŠAMPION – Upoznajte Gasa, iako slep pobeđuje u agilitiju!

Izgleda da nisu sve komšije sa oduševljenjem prihvatile Kristininu ideju. Njen znak „StarPups Kafe“ je ukraden, a vlasnica je bila razočarana i u neverici. Zamolila je pratioce na Instagramu i zajednicu koja ju je podržavala da joj pomogne. „Te večeri, kada sam se vratila kući, poštansko sanduče mi je bilo prepuno razglednica, pisama, porukica, vaučera, a neko je čak ubacio i presladak crtež na kom je bio moj pas“, priseća se Kristina.

nije običan pet friendly kafić

Tada je shvatila koliko ljudi ceni to što ona radi, pa je rešila da ne želi da pusti da to tek tako prođe. Odlučila je da napravi novi kafić za pse. Sada radi na tome da izgradi vodootporni kafe koji će odoleti svakoj vrsti vremenskih prilika, tako da više nijedan pas ne mora da ode kući razočaran što nije dobio svoju omiljenu poslasticu.

Izvor: Tag24.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVELIKA NESREĆA I TUGA: Razrešena misterija smrti 18 slonova
Sledeći tekstVLASNICI NE HAJU ZA NJEGA – Vučko živeo 6 godina u kavezu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime