Naslovna VESTI PSI OD ŠUGAVICE DO LEPOTICE: Transformacija koja će vas zadiviti!

OD ŠUGAVICE DO LEPOTICE: Transformacija koja će vas zadiviti!

0
od šugavice do lepotice

Neke rase pasa zaista mogu izgledati neprepoznatiljivo kada niko ne brine o njima. Od infekcija na koži može im otpasti dlaka, a to na kraju bude i najmanji zdravstveni problem koji ih snađe.

od šugavice do lepotice

Tako se desilo i Mikiti. Pronađena je kako luta ulicama u Južnoj Dakoti, a kada su je spasioci prvi put uočili, nisu mogli da poveruju sopstvenim očima.

Pročitajte i ovo: JOŠ JEDNA ŽRTVA U BELOJ CRKVI: Otrov se baca na sve strane, nadležni opet ne reaguju!

Jadni pas bio je toliko mršav da se jedva kretao. Oči su joj bile pod toliko jakom infekcijom da je mogla da ih otvori tek toliko da budu dva proreza. Koža joj je bila u toliko lošem stanju da joj je dlaka opadala.

od šugavice do lepotice

Ni trenutka ne oklevajući, spasioci su uzeli Mikitu pod svoje. Predali su je azilu pod nazivom Srećni repići, gde joj je pružena adekvatna nega. Dobila je tretmane protiv šuge, nahranjena je kako dolikuje, a dobila je i ono čega joj je sasvim sigurno manjkalo najviše od svega – puno ljubavi.

od šugavice do lepotice

Za samo nekoliko nedelja, Mikita je već izgledala bolje, a delovalo je da se tako i oseća. Njeno krzno ponovo je počelo da raste, i tada su spasioci shvatili da Mikita nije bilo koja rasa psa – u pitanju je bio haski! Možete li da zamislite koliko je loše izgledala kada su je našli da nisu prepoznali da je reč o ovoj rasi?

od šugavice do lepotice

Kada je ponovo zaličila na haskija, Mikita je privukla pažnju jedne lokalne porodice koja obožava ove pse. Oni su ubrzo odlučili da je udome i iako je Mikita i dalje „vukla“ neke zdravstvene probleme u tom trenutku, nova porodica uopšte to nije smatrala preprekom da joj pruži dom. Bilo im je drago što mogu da učestvuju u njenom lečenju i nije im palo teško da pomognu da se tretmani izvedu do kraja.

Pročitajte i ovo: STRAŠNO ZANEMARIVANJE: Pas sa OGROMNIM tumorom spašen od EUTANAZIJE

Sada, Mikita je potpuno drugi pas, a njena porodica je zapanjena koliko joj krzno raste! Našalili su se da će biti i duplo veće nego ranije, isto kao i Mikitina sreća što je konačno pronašla stalni dom.

Izvor: Wamiz.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstJOŠ JEDNA ŽRTVA U BELOJ CRKVI: Otrov se baca na sve strane, nadležni opet ne reaguju!
Sledeći tekstSKANDALOZAN OGLAS! – Prodaje ili menja ŽIVO BIĆE!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime