Naslovna VESTI PSI OGROMNA VOLJA ZA ŽIVOTOM: 11 godina je živela na lancu!

OGROMNA VOLJA ZA ŽIVOTOM: 11 godina je živela na lancu!

0
ogromna volja za zivotom petface

Jedanaest godina je živela na lancu, nije se bunila, jer verovatno za bolji život nije znala. Živela je i verovala je ljudima. Dlaka na vratu joj je opala i ostali su tragovi ogrlice.

-A onda, kada joj je sa toliko godina, bila potrebna ljubav odvezli su je i istresli zbog bolesti kože i potpuno opale dlake. Istresli su je tamo gde su je svi gađali, šutirali i terali, jer je šugava. Gde su je napadali drugi psi, jer im je ni od kuda dosla na teritoriju. Izgubila je u trenutku i ono malo što je imala, navodi se na Fejsbuk stranici Udrženja Beta iz Zaječara.

PROČITAJTE I

KO ĆE ODGOVARATI: Novogodišnja rasveta u Beogradu zamalo ubila psa, Paju!

Oni navode da će im uvek ostati urezan u sećanju strah u njenim očima i nepoverenje kada su je dodirnuli.

ogromna volja za zivotom petface

-Obećali smo joj oporavak, bolji život i dom i ispunili smo sve, sem poslednjeg. Da li biste nekada rekli da ima 11 godina? Zove se Keti, sada je sterilisana, vakcinisana, prelepa, vitalna, razigrana, spremna za duge šetnje, maženje i poljupce, kažu iz Udruženja Beta.

PROČITAJTE I: 

PAS BRINE O HIGIJENI na veoma neobičan način! (VIDEO)

Pas sada ima čip, a kako su ljudi iz Bete saznali vlasnica je umrla i do rodbine nisu uspeli da dođu.

-Super je sa svima. Sa psima je gunđava, ali se uklopi. Volela bi da bude u stanu ili kući. Sve što želi je da bude sa ljudima. Samo joj to treba. U stanju je da sedi ispred nogu i gleda u oči satima. Verna je. Mnogo, istakli su iz Bete.

ogromna volja za zivotom petface

Ovaj pas nije znao za bolji život, a kada su se posledice njenog života počele videti surovo je izbačena napolje. Spasili su je i dali joj šansu, pre svega da živi i to bezbrižno, a sada joj treba neko ko će se brinuti o njoj i voleti je zauvek. Dom, ljubav, toplina je sve što joj treba, a i ne traži mnogo.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.