Naslovna VESTI PSI ON JE NESTAO I ŠANSE SU NAM MALE: Kada je pronađen, NIKO...

ON JE NESTAO I ŠANSE SU NAM MALE: Kada je pronađen, NIKO GA VIŠE NIJE HTEO, a onda je ponovo nestao! (VIDEO)

0
on je nestao petface

Pas po imenu Bleki, koje je dobio kao ulicni pas, a nakon četiri godine življenja na ulici i kada ga je Ana sklonila kod prijateljice na čuvanje sa još dva spašena psa u Jakovu, uz proveru čipa saznajem da se ima čip i da se zove Čarli.

-Tada nisam uspela da stupim u kontakt sa vlasnikom. Nakon dve nedelje, početkom avgusta pas je izašao iz dvorista kada je neko ostavio otvorenu kapiju i od tada mu se gubi svaki trag, tačnije jednom je viđen posle dva dana i nikakvu infomraciju više nisam dobila. I tako sam skoro svakodneno išla da ga tražim, lepila postere svuda gde sam stigla i nažalost ništa, napisala nam je naša čitateljka Ana. 

PROČITAJTE I:

BAČEN JE U SMEĆE: Pronađen pas na deponiji, OSTAVLJEN NA DUŠEKU! (VIDEO)

PAS SPASAO KOALU IZ POŽARA: Ovaj pas je uspeo iz spaljenog terena da izvuče živu koalu! (VIDEO)

TROVANJE PASA – KOGA JE BRIGA!

Posle njegovog nestanka Ana je zvala Veterinu da prijavi nestanak kao i da pita da li pas pod tim broj čipa ima kod njih. Odgovor je bio – ne.

-Opet sam zvala “vlasnika” sa kojim sa stupila u kontakt, čovek nije ni znao tačnu informaciju kada je pas izgubljen, niti je bilo šta preduzeo po pitanju nestanka, jer pas kada je nestao imao je oko godinu dana, što znači da je neodgovoran vlasnik koji se složio da ukoliko ga pronađe, prebaci vlasnistvo na mene. Nesrecni Bleki/Carli ko zna gde je i da li je uopste živ, navela je Ana za Petface

on je nestao petface

Molim ukoliko neko ima bilo kakvu informaciju o njemu da kontaktira Anu na telefon 066 94 99 660. Nalazaču sledi novana nagrada i Blekiju/Čarliju se smesi mnogo lepa budućnost i dom kao i život mnogo bolji od ulice

-Bez obzira što je nestao u Jakovu, sada može biti bilo gde ukoliko je živ, a nadam se da jeste, rekla je Ana, koja je i volonter i pomaže napuštenim psima koliko je u njenoj moći. 

Ide zima, a njega nema… 

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSKUPLJAMO HRANU ZA NAPUŠTENE ŽIVOTINJE: Donesite svoj prilog na novogodišnju žurku! (VIDEO)
Sledeći tekstOSTALA JE S NJIM DO POSLEDNJEG TRENUTKA: Ova žena se nije odvajala od psa dok je umirao! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime