Naslovna VESTI PSI ONA JE PRIMER SVIMA – Devojčica pravi lutkice, a novac poklanja lokalnom...

ONA JE PRIMER SVIMA – Devojčica pravi lutkice, a novac poklanja lokalnom azilu!

0
Devojčica za primer

Na deci ostaje svet. Ova izreka se često koristi ali odrasli kao da ne razumeju i ne vide koliko je to tačno. Primer ove 10-godišnje devojčice treba da bude inspiracija svima koji brinu o budućnosti naše civilizacije.

Devojčica za primer

Uzrast ne definiše talenat. Takođe, ne definiše ni dobrotu. Dženifer je veoma talentovana devojčica i to dokazuje svojim jedinstvenim rukotvorinama. Ona pravi zanimljive lutkice koristeći iskorišćene teniske loptice i ostatke raznih tkanina.

Pročitajte i ovo: VERUJTE SUZAMA PSA – Naučna potvrda da psi plaču kada se ponovo sretnu sa vlasnikom!

I kao što smo rekli, iako ima svega 10 godina, ona pokazuje ogromnu velikodušnost dobrotu prema ugroženim životinjama. Svoje lutke prodaje, a sav novac predaje lokalnom azilu kako bi pomogla psima i mačkama koji tu čekaju nove domove.

Devojčica za primer

Sve je počelo kada je Dženifer učestvovala u jednoj radionici u okviru vannastavnih aktivnosti. Tu je naučila da pravi ovakve lutkice a to joj je dalo ideju da svoj talenat i veštine iskoristi kako bi pomogla nemoćnima. Nastavila je da pravi lutkice u svom domu i uz pomoć roditelja počela da ih prodaje preko Interneta.

Pročitajte i ovo: 4-GODIŠNJAK BACIO MAČE U WC ŠOLJU – Spasioci razbili šolju kako bi izvukli mače

Igračke prodaje po ceni od oko 4 evra i sav novac poklanja udruženju i azilu Luvs Northern Animal Recue. Andrea Sovers, osnivačica udruženja kaže da se divi devojčici i da je dirnuta ovom inicijativom. „To sve mnogo govori o tome kako je vaspitana“ – kaže Andrea.

Devojčica za primer

Dženiferina mama je veoma ponosna na svoju ćerku. U potpunosti podržava svoju Dženifer i zajedno učestvuju u brojnim humanitarnim aktivnostima. Novac koji prikuplja Dženifer spasava mnogo života jer se njene donacije koriste za vakcinaciju ugroženih i neželjenih životinja i tako štite od opasnih bolesti.

Izvor:  woopets.fr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVERUJTE SUZAMA PSA – Naučna potvrda da psi plaču kada se ponovo sretnu sa vlasnikom!
Sledeći tekstPRVI PUT NA SLOBODI – 17 pasa oslobođeno iz kaveza u kome su proveli ceo život

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime