Naslovna VESTI PSI Devojčici Hani je nestao pas, Maza, a ona poručuje: “Vratite je, ona...

Devojčici Hani je nestao pas, Maza, a ona poručuje: “Vratite je, ona je slepa i ne vidi da se vrati sama”!

0
ona je slepa petface

Maza je pas, mini pudlica, koju je iz azila pre nekoliko godina udomila porodica Đorđević. Slepu, verovatno je niko nije hteo, osim njih. Rasla je uz svoje divne vlasnike i posebno vlansicu Hanu, devojčicu koja ju je negovala sve ove godine. Međutim, neko je ostavio otvorenu kapiju dvorišta u kome se Maza igrala i ona je jednostavno nestala! Otežavajuća okolnost je što je slepa i što je sada na ulici – nesnašena. Zato porodica Đorđević veruje da ju je neko negde pronašao i uzeo.

Kako je oglas devojčice Une uzburkao Internet: “ZOVE SE BOLE, MIRIŠE NA LIMUN I NEMA NIKOG OSIM MENE”!

– Maze još nema. Ako je neko uzeo molimo da je vrati. Slepa je i stara. Sama ne može da ovako nestane bez traga. Nestala u Mataruškoj Banji, kod Kraljeva. U pitanju je pudlica, mini rasta, bele boje, napisali su.

ona je slepa petface

Međutim, ona kojoj najviše nedostaje je devojčica po imenu Hana, koja je tužno ispričala svojoj tetki čega se najviše boji!

PRETUŽNI MALIŠAN: Dečijim rukopisom napisao oglas, oblepio bandere i moli da mu pomognemo da nađe psa Lokija!

-Tetka, još uvek nema moje Maze. Tata je tražio ceo dan i nema je. I sada je ona gladna negde, nema ni vodu i petarde pucaju, a ona se plaši. I slepa je i sada ne vidi da se vrati kući. I tata je tražio i nigde je nema. I sada će ona umreti negde bez vode i hrane, jer nema ko da joj da, a mi nećemo moći da je sahranimo u zemlju, jer ne znamo gde je. I mrak je pao i ona se plaši. I sad će mene baba da čuva da opet tata ide da je traži. Možda je i auto udario, a mi ne znamo gde i ne možemo da je vodimo doktoru, napisala je ova divna devojčica.

ona je slepa petface

Molimo vas, ako je neko video Mazu, zadržao je ili je vidi – neka je zadrži i javi na brojeve telefona: 062/8819397 ili 062/8587629!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOrganizovali su venčanje u svom skloništu, a onda se mlada iskrala sa proslave ZBOG NAJSLAĐEG RAZLOGA NA SVETU!
Sledeći tekstSRCEPARAJUĆA SLIKA: Psi u Zemunu privukli pažnju, ali ne i pomoć!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime