Naslovna VESTI PSI SRCEPARAJUĆA SLIKA: Psi u Zemunu privukli pažnju, ali ne i pomoć!

SRCEPARAJUĆA SLIKA: Psi u Zemunu privukli pažnju, ali ne i pomoć!

0
psi u zemunu petface

Psi u Zemunu: Beograd je zašao u period hladne zime u kojem psi sa ulice nemaju obezbeđenu kućicu za spavanje, te su prepušteni sami sebi i svojoj snalažljivosti koja ih još uvek nije izdala, navodi se na portalu Blica

U Zemunu, kod Glavne pošte, četiri psa obezbedila su sebi topao san tako što su se šćućurili jedni do drugih uz nasumični izlog radnje koja se nalazi u blizini stanice.

PROČITAJTE I:

Devojčici Hani je nestao pas, Maza, a ona poručuje: “Vratite je, ona je slepa i ne vidi da se vrati sama”!

Kako se radi o prodavnici igračaka, nije bio mali broj onih koji su pomislili da su se ovi ljubimci namontirali ispred izloga kako bi snimili neku reklamu!

Kako bi sprečili smrzavanje napuštenih pasa po ulicama, savetuju se građani da uz malo truda i uz pomoć stiropora i šperploče naprave ovim krznenim prijateljima kućice kako bi zimu proveli u toplom, navodi se na portalu Blica.

srceparajuca slika petface

Brojne akcije pravljenja kućića za napuštene kuce i mace pokrenute su od strane stanara na Novom Beogradu, u Obrenovcu i Pančevu, koji su njihovim psima obezbedili toplu zimu, a za dalje, oni se nadaju da će ova akcija biti nastavljena i u ostalim delovima grada.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDevojčici Hani je nestao pas, Maza, a ona poručuje: “Vratite je, ona je slepa i ne vidi da se vrati sama”!
Sledeći tekstMačke i bebe: Beba je stigla, ŠTA SAD?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime