Naslovna VESTI PSI ORPAK u akciji spašavanja izgladnelih pasa: „Ovo je HOROR“!

ORPAK u akciji spašavanja izgladnelih pasa: „Ovo je HOROR“!

0
psi u krusevcu petface

-Čim smo saznali za slučaj izgladnelih i jadnih pasa nadomak Kruševca u selu Kaonik putem medija, odmah smo krenuli u akciju spasavanja, napisali su iz kruševačkog Udruženja ORPAK koji su još jednom samo dokazali koliko brinu o nedužnim i nemoćnim životinjama.

-Zahvaljujući Petra Pahl-Gerber i organizaciji Tierjammer obezbeđeno je 10 džakova hrane za ove mališane. S obzirom da je u pitanju više od 15 pasa i da Orpak organizacija zaista nema gde da ih smesti, zvali smo Zoohigijenu iz Kruševca koju smo zamolili da danas i sutra obezbede jedan spoljni veći box, da ga denzifikuju i srede kako bismo odmah u ponedeljak otišli i pokupili pse zajedno sa njima. Takođe se zahvaljujemo i Zvezdani Radojčić koja je ponudila smeštaj za dva manja psa ako im se smeštaj ne nađe, rekli su iz ORPAKA.

Kako prepričavaju, ono što su tamo zatekli je pravi HOROR!

-Informacije nam stižu sa raznih strana, ljudi koji su iz okoline Kaonika kažu da su ti psi tu nekih mesec dana. Sa druge strane, Zoohigijena nam je potvrdila da nijedan zahtev iz te mesne zajednice nisu dobili za napuštene pse, potvrdili su iz Orpaka.

Zahvaljuju se svima koji su učestvovali u spasavanju, u pomoći oko hrane,.. Sve nove informacije možete pratiti na njihovoj zvaničnoj Facebook stranici, i naravno ako možete i kako možete – POMOZITE IM!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŠTA SE KRIJE U RUMI: Nisu dopustili Udruženjima da posete pse I mace u azilu!
Sledeći tekstPas i štene – isto ili ne?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime