Naslovna VESTI PSI NAJTUŽNIJI PAS NA SVETU – Usvojena, pa ponovo odbačena!

NAJTUŽNIJI PAS NA SVETU – Usvojena, pa ponovo odbačena!

0
Najtužniji pas na svetu

Lana je dobila najstrašniju titulu koju može dobiti jedno živo biće: Najtužniji pas na svetu! Fotografija koja prikazuje njene emocije pošto je ponovo vraćena u azil sve objašnjava.

Najtužniji pas na svetu

Od kada su je vlasnici, koji su je usvojili posle prave epopeje koju je ova kujica stara dve i po godine doživela, vratili u azil Lana je postala depresivna, tužna i povučena. Njena životna priča je pretužna.

Pročitajte i ovo: NIČIJA BELA – Toliko lepote i tuge u jednoj divnoj Beli.

Rodila se u Meksiku sa još 14 braće i sestara. Odmah po rođenju su ostavljeni da umru na ulici. Njenu majku su predali u lokalno prihvatilište sa namerom da bude eutanazirana. Bebe su pukom srećom nađene i započela je akcija spasavanja. Mešutim preživeli su samo Lana, Sai i Balu. Spasioci su pronašli i Laninu majku i njih četvoro su prebačeni u prihvatilište u Torontu u Kanadi.

Najtužniji pas na svetu

Lana je uskoro bila usvojena. Međutim težak život je ostavio posledice i jednog dana je pokazala znake agresivnoti zbog hrane. Novi vlasnici, koji su bili zabrinuti za bezbednost svoje dece nisu previše razmišljali, odmah su Lanu vratili u azil iz koga su je uzeli.

Pročitajte i ovo: KAJZER SE VRATIO – Policijski pas 5 puta proboden ponovo je na dužnosti!

Najtužniji pas na svetu

Od tog trenutka Lana je kopnila i postajala sve tužnija i očajnija. Kada je objavljena njena fotografija, ljudi su počeli da joj šalju podržku i pomoć. Ali niko joj nije ponudio ono što joj je bilo najpotrebnije. Dom, porodicu, osobu koja će je voleti i imati dovoljno strpljenja da joj se posveti i povrati poverenje koje nije imala od rođenja.

Najtužniji pas na svetu

A onda se pojavila Nadin Ajub. Ona joj je ponudila privremeni dom i obećala da će raditi na Laninoj socijalizaciji. Incident koji se dogodio samo jednom, nikada se više nije ponovio. Lana se odlično slaže sa drugim životinjama, obožava ljude i sasvim spontano pruža šapu svakom ko joj priđe i pokaže ljubav.

Najtužniji pas na svetu

Lana još uvek čeka pravi dom. Ali više ne u očaju azila već u društvu osobe koja je voli i pruža joj sve što je jednom psu neophodno.

Izvor:  3milliondogs.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNIČIJA BELA – Toliko lepote i tuge u jednoj divnoj Beli.
Sledeći tekstNAVIKLA NA BOL – Svaki dan je dragocen!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime