Naslovna VESTI PSI BEZDUŠNO OSTAVLJEN BEZ SAVESTI! Prodali kuću ne misleći o Oskaru.

BEZDUŠNO OSTAVLJEN BEZ SAVESTI! Prodali kuću ne misleći o Oskaru.

0
Bezdušno ostavljen

Psi ne verujuju da njihovi najbolji prijatelji mogu da budu bezdušni. Njihova ljubav, odanost i vera u ljude nas uvek potresu kada čujemo za ovako strašne priče. Oskara su vlasnici ostavili ispred kuće u kojoj je živeo bez imalo savesti.

Pročitajte i ovo: Bila je PRESTRAVLJENA – Nikada nije osetila brigu LJUDI!

BEZDUŠNO OSTAVLJEN BEZ SAVESTI! Prodali kuću ne misleći o Oskaru.

Selidbe ljudi su sasvim normalna i uobičajena pojava. Svako traži bolje, lepše ili jednostavno promenu u životu. Međutim, niko nema prava da u toj svojoj potrazi zaboravi ili još gore namerno ostavi ljubimce na milost i nemilost ulice.

Bezdušno ostavljen

Oskar kao da nije verovao da su njegovi vlasnici sa kojima je proveo godine u zajedničkom domu prodali kuću, spakovali stvari i otišli u bolju budućnost – bez njega. Ostao je ispred svoje kuće, nadajući se verovatno da će se oni vratiti i ispraviti grešku.

Bezdušno ostavljen

Nažalost, to se nikada nije dogodilo. Oskar je tugovao ali nije gubio nadu. Strpljivo je sedeo i čekao. Ponekad bi mu društvo pravilo mačence sa verovatno sličnom sudbinom. Snalazio se za hranu i vodu sve dok obaveštenje o njemu nije stiglo do organizacije Love Furri Friends. Oni su otišli do napuštene kuće i ispred metalne kapije zatekli pretužnog Oskara.

Pročitajte i ovo: PEŠAČKI PRELAZ za DIVLJE životinje. Rešenje za spasavanje života.

Bezdušno ostavljen

Ovaj verni ljubimac je sada u ovoj organizaciji. Priča o njemu je postala viralna i mnogi su se javili da mu pruže novi dom. Nadamo se da će Oskar dobiti dom kakav zaslužuje, da će zaboraviti ovu tužnu epizodu i proživeti ostatak života u ljubavi i sigurnosti.

Izvor:  thepetneeds.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.