Naslovna VESTI PSI BEZDUŠNO OSTAVLJEN BEZ SAVESTI! Prodali kuću ne misleći o Oskaru.

BEZDUŠNO OSTAVLJEN BEZ SAVESTI! Prodali kuću ne misleći o Oskaru.

0
Bezdušno ostavljen

Psi ne verujuju da njihovi najbolji prijatelji mogu da budu bezdušni. Njihova ljubav, odanost i vera u ljude nas uvek potresu kada čujemo za ovako strašne priče. Oskara su vlasnici ostavili ispred kuće u kojoj je živeo bez imalo savesti.

Pročitajte i ovo: Bila je PRESTRAVLJENA – Nikada nije osetila brigu LJUDI!

Selidbe ljudi su sasvim normalna i uobičajena pojava. Svako traži bolje, lepše ili jednostavno promenu u životu. Međutim, niko nema prava da u toj svojoj potrazi zaboravi ili još gore namerno ostavi ljubimce na milost i nemilost ulice.

Bezdušno ostavljen

Oskar kao da nije verovao da su njegovi vlasnici sa kojima je proveo godine u zajedničkom domu prodali kuću, spakovali stvari i otišli u bolju budućnost – bez njega. Ostao je ispred svoje kuće, nadajući se verovatno da će se oni vratiti i ispraviti grešku.

Bezdušno ostavljen

Nažalost, to se nikada nije dogodilo. Oskar je tugovao ali nije gubio nadu. Strpljivo je sedeo i čekao. Ponekad bi mu društvo pravilo mačence sa verovatno sličnom sudbinom. Snalazio se za hranu i vodu sve dok obaveštenje o njemu nije stiglo do organizacije Love Furri Friends. Oni su otišli do napuštene kuće i ispred metalne kapije zatekli pretužnog Oskara.

Pročitajte i ovo: PEŠAČKI PRELAZ za DIVLJE životinje. Rešenje za spasavanje života.

Bezdušno ostavljen

Ovaj verni ljubimac je sada u ovoj organizaciji. Priča o njemu je postala viralna i mnogi su se javili da mu pruže novi dom. Nadamo se da će Oskar dobiti dom kakav zaslužuje, da će zaboraviti ovu tužnu epizodu i proživeti ostatak života u ljubavi i sigurnosti.

Izvor:  thepetneeds.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPEŠAČKI PRELAZ za DIVLJE životinje. Rešenje za spasavanje života.
Sledeći tekstOBEŠEN! Maks pronađen kako visi na električnom kablu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime