Naslovna VESTI PSI OBEŠEN! Maks pronađen kako visi na električnom kablu!

OBEŠEN! Maks pronađen kako visi na električnom kablu!

0
Pas obešen kraj puta

Da nije bilo slučajnog prolaznika koji se našao na pravom mestu u pravom trenutku ovaj pas danas ne bi bio živ. Dejvid Frimen je spazio zastrašujuću scenu kraj autoputa u gradu Indempendens i odmah priskočio u pomoć.

Pas obešen kraj puta

Dejvid je video psa koji je bukvalno bio obešen kako visi na dugačkom kablu koji je bio zakačen za električnu podstanicu na betonskoj podlozi. Pas je nogama jedva dodirivao tlo, a mahnito je trzao glavom u pokušajima da se oslobodi smrtonosne omče.

Pročitajte i ovo: BEZDUŠNO OSTAVLJEN BEZ SAVESTI! Prodali kuću ne misleći o Oskaru.

Dejvid je pozvao pomoć a potom prišao psu i nožem presekao kabl. Odmah je video da pas teško diše i da se bori da dođe do vazduha pa ga je odneo u veterinarsku kliniku. Ovde je preko mikročipa ustanovljeno da pas ima vlasnika koga su odmah obavestili o stanju psa.

Pas obešen kraj puta

Pročitajte i ovo: PEŠAČKI PRELAZ za DIVLJE životinje. Rešenje za spasavanje života.

Ovaj je momentalno dojurio do klinike i rekao da je pas nestao pre samo dva sata i da je on pokušavao da ga nađe. Izrazio je veliku zahvalnost Dejvidu koji mu je spasao ljubimca ali je istovremeno bio veoma besan i iznerviran kada je čuo šta se dogodilo Maksu.

Pas obešen kraj puta

Još uvek se ne zna kako je Maks upao u ovakvu nevolju. Pokrenuta je istraga, pregledaju se snimci sa nadzornih kamera u blizini u nadi da će se slučaj razjasniti. Postoji sumnja da je ovo učinio neko ko je želeo da na najsuroviji način ubije ovog psa.

Izvor:  thepetneeds.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBEZDUŠNO OSTAVLJEN BEZ SAVESTI! Prodali kuću ne misleći o Oskaru.
Sledeći tekstSNIMAK NEVIĐENE SUROVOSTI- Žena izbacila psa invalida iz automobila.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime