Naslovna VESTI PSI OSTAVLJENA ZAVEZANA ZA DRVO SA CEDULJOM OKO VRATA: Razlog napuštanja – covid...

OSTAVLJENA ZAVEZANA ZA DRVO SA CEDULJOM OKO VRATA: Razlog napuštanja – covid 19!

0

Život malenoj Roudi nije bio naklonjen. Rođena je u domu, imala je porodicu, međutim, kada je krenula cela ujdurma sa Covidom-19, tako je sve krenulo loše i po nju.

Njeni vlasnici su izgleda bili u bezizlaznoj situaciji… I njima je život okrenut naglavačke, pa su izgleda kao jedino rešenje u moru svojih problema videli izlaz u tome da napuste psa. Roudi, jednogodišnji nemački ovčar napušten je od strane svojih vlasnika na sledeći način – zavezali su je za drvo, sa sve ceduljicom oko vrata.

Frenklin, sklonište za životinje iz okruga Džonson u Indijani na kraju je preuzelo brigu o njoj. Neke dodatne detalje o tome kako je pronađena pružio je VTHR. Lokalna stanica NBC javila je da je pas pronađen vezan za drvo sa ceduljom pričvršćenom za ogrlicu koja je glasila: “Možda sam ponekad bila razmažena devojčica, ali tata mi je svakako dao svojkauč na kojem sam ležala kao i svoj krevet koji je imao dušek od memorijske pene. Međutim, moj tata je izgubio posao a uskoro i dom zbog COVID-a… Zato sam puštena da sama pronađem neki bolji i lepši dom.”

Udruženje koje ju je sklonilo sa ulice kaže da je ona jedna preslatka i umiljata damica.

– Ova preslatka devojčica društveni je pas! Roudi je uvek u pokretu i nestrpljiva da vidi šta sledi – napisali su.

Snimak susreta mačke i tigra postao hit – njena reakcija NEPROCENJIVA! (VIDEO)

Prihvatilište za životinje okruga Džonson dovršilo je svoju objavu o Rudi sa pozivom da je ona spremna za usvajanje i da se raduje svojoj novoj porodici. Odeljak za komentare posta prepun je ljubitelja životinja željnih udomljavanja psa, a sklonište je sigurno pronašlo savršeno mesto među svim podnosiocima zahteva jer Rudi više nije navedena kao dostupna za usvajanje.

Ne zaboravite, nikada nije dobra ideja pustiti životinju samu. Može je udariti auto, mogu ga povrediti drugi psi, svašta se može desiti… Ukoliko više ne možete da se brinete o svom ljubimcu, pozovite lokalno sklonište ili organizaciju, i napravite dogovor sa njima. Ne ostavljajte ih na ulici same i nezaštićene!

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDEČAK IZ KAČAREVA GRUBO BACA PSA U VODU! Iživljavanju nad psima nema kraja! (VIDEO)
Sledeći tekstPOŽAR U NACIONALNOM PARKU SKADARSKO JEZERO ostavio nemerljive posledice za biljni i životinjski svet!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime