Naslovna VESTI PSI OVO JE GROF, on je bio lep pas, dok mu se nije...

OVO JE GROF, on je bio lep pas, dok mu se nije uvukla BAKTERIJA koja mu pravi RUPE NA telu!

0
ovo je grof petfeace

-Danima razmišljam šta da napišem, kako? Grof, moj Grof, ne znam šta da napišem, jer ne znam šta se tačno dogodilo, mogu samo da nagađam. Četvrtak, mislim da sam otišla u Belegiš, nisam ni u to više sigurna, svakako sam iz kuće izašla zbog pasa. Kada sam se vratila videla sam da Grof ima rane po sebi, površinske, na nekoliko mesta kao da fali dlaka. Pomislila sam da je imao napad, i da ga je neki pas, za vreme napada, čupao. naravno da sam to mislila na osnovu svog života sa njima, napisala je Svetlana iz Udruženja Zoi iz Busija na društvenim mrežama.

Ona je rekla da je sve to pomislila i na osnovu toga što misla da ih poznaje, zna kako reaguju u kojoj situaciji, zna ko koja i kakve gluposti pravi.

PROČITAJTE I:

PAS KOJI PATI ZATVOREN: Telo su joj izlečili, ali dušu ne mogu… (VIDEO)

-Grof je bio na nogama, pregledala sam ga, isprala rane, opet kažem, površinske, jodom i naprskala sprej antibakterijski. U petak kada sam prvi put ušla kod pasa Grof je ležao u kućici, nisam u prvi mah pomislila da ne može da ustane. Kada sam drugi ili treći put otišla kod pasa i videla da je on u istoj kućici, naravno da mi se upalila lampica, navela je Svetlana.

I onda sok…

-U subotu popodne odlučim da ga okupam, jer sam mu ispirala rane, prskala sprej, a i izmokrio se ispod sebe. Prvo Grofovo kupanje, svakako, nikad neću zaboraviti. Kada sam prešla mlakom vodom, blagim mlazom vode po njemu, da ga pokvasim, na boku se pojavila ogromna rupa. Rupa, ne rana, ne poderotina, rupa, kao iz horor filmova. Za isti taj bok sam ga hvatala kada sam ga dizala, preko istog tog boka je prelazio čaršav, kojim sam ga pridržavala u stojećem položaju, ne bi li obavio nuždu i ni u jednom trenutku nije reagovao, ni sa čim nije pokazao da ga boli. Svašta sam pomislila i da ga je neko tu ujeo, otkinuo parče kože, ali to bih videla i da je sam sebe izgrizao, da ga je možda peklo ili svrbelo, bolelo, opisala je Svetlana na društvenim mrežama.

Onda su sati postali večnost, samo da dođe nedelja. Samo da se ode veterinaru, pa koliko god bilo strašno ono što će on reći. Grofu nije niko otkinuo parče mesa, niti je tu povredu zadobio u borni. Njega izjedaju bakterije iznutra…

-Pola dana smo proveli kod veterinara, prvo da se obradi rana, pa infuzija, pa ultrazvuk. Sreća u nesreći, za sada je da u stomaku nema slobodne tečnosti, da Grof nema temperaturu, da jede, pije. Stavili su mu kateter, kako ne bi mokrio pod sebe. Juče sam bila u tolikom šoku, ni danas nije manji, samo na trenutke druge emocije preovladaju, da nisam Minju ni pitala koliko dugujem para. Sada bi trebalo opet da idemo, na previjanje i na terapiju i shvatim da ce u gradu biti pakao, da dolazi neki Francuz, rekla je Svetlana.

ovo je grof petfeace

I moramo da Vas molimo za finansijsku pomoć, ne samo za Grofa, već za sve pse, jer su ogromnom problemu. Pomozite ima na postnet: Svetlana Kovačević 061 309 40 44 ili Udruzenje Zoi, Ugrinovci 340-11012974-81

Pomozimo Grofu da dobije ovu bitku…

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA: 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPAS KOJI PATI ZATVOREN: Telo su joj izlečili, ali dušu ne mogu… (VIDEO)
Sledeći tekstUHVAĆENA BANDA koja se sumnjiči za POKOLJ na hiljade životinja UGROŽENIH VRSTA! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime