Naslovna VESTI Ovo su NAJPOPULARNIJI ljubimci na društvenim mrežama!

Ovo su NAJPOPULARNIJI ljubimci na društvenim mrežama!

2
ljubimci na drustvenim mrezama

Statistike pokazuju da jedan od četiri psa ili mačke poseduje nalog na društvenim mrežama (bilo da je reč o profilu, zvaničnoj stranici ili svakodnevno deljenom materijalu o ljubimcu na vlasničkom nalogu). Naravno, ove profile vode njihovi vlasnici ili obožavatelji koji svakodnevno postavljaju nove fotografije i drugi medijski sadržaj vezan za male VIP ličnosti.

Buđenje nakon DUGE ZIMSKE DREMKE! (FOTO) 😀

 

Iako se zna da je pas najbolji čovekov prijatelj, ovu priču o prijateljstvu možemo proširiti i na sve ljubimice sa kojima delima dom. Svi oni imaju zajednički problem, krznene šapice koje ih sprečavaju da kuckaju po tastaturi ili tabletu pa je vlasnik taj koji na njihovu ljubav može uzvratiti delom i na ovaj način, održavanjem njihovog zvaničnog Facebook profila ili Twitter naloga. 😀

Tako i dolazimo do spiska NAJPOPULARNIJIH LJUBIMACA ONLINE:

  1. Svi znaju za njega, a svaki komentar na ovu slatkoću je više nego suvišan! BOO ima oko 15 miliona fanova širom planete.

BOO

2. Drugo mesto zauzela je najpoznatija mačka na svetu,… pomalo neraspoložena. Naime, reč je o maci koja se krije iza nadimka GRUMPY CAT. Verovali ili ne, ovakav mrgud ima čak 7,5 miliona fanova! 😀

GRUMPY CAT

3. Da ne bismo zanemarili i drugu po veličini društvenu mrežu predstavljamo vam GRAHAM THE KITTEN, mače koje tweet-uje. 😀 Ovaj nalog prati čak 90 hiljada ljudi, što čini ovu mačku najpoznatijim tviterašom iz sveta ljubimaca.

GRAHAM THE KITTEN

ŠTA VI KAŽETE: Da li vaš ljubimac poseduje profil na društvenim mrežama?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBuđenje nakon DUGE ZIMSKE DREMKE! (FOTO) :D
Sledeći tekstPOBEDA: Ovaj grad je rekao “NE” eutanaziji pasa lutalica!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime