Naslovna VESTI PSI NEUSTRAŠIVOST NA DELU: ovaj pas ima strah od tepiha i spreman...

NEUSTRAŠIVOST NA DELU: ovaj pas ima strah od tepiha i spreman je da ga savlada

1
pas ima strah od tepiha petface

Arti je pas koji ima strah od tepiha. On je našao krajnje neobičan način da se sa svojim strahom suoči jednom zauvek.

Strahovi su neizbežan deo života svake osobe i svi znamo da je lakše da se sa njima suočimo nego da ih pustimo da nas obuzimaju. Ova činjenica je dobro poznata i psu koji se suočava sa krajnje neobičnim strahom.

pas ima strah od tepiha petface

Arti je labrador retriver i on je pas koji ima strah od tepiha. Činjenica je da najlakši način da bilo koji strah savladate da ga pogledate pravo u oči. Doduše, ovaj pas je izabrao svoj način. On se sa strahom suočio bez gledanja.

Njegova vlasnica je odlučila da kamerom zabeleži ovaj trenutak upoznavanja između straaaaašnog tepiha i njenog voljenog ljubimca. Video počinje tako što Arti posmatra tepih, a vlasnica ga strpljivo i milo doziva da na njega stane. Pas je nepoverljiv, on prvo njuška tepih kako bi ispitao svog „neprijatelja“. Nećemo preterati ako kažemo da se „novi stanovnik dnevne sobe“ Artiju uopšte ne dopada.

pas ima strah od tepiha petface

Nakon toga Arti se povlači iza zida i taman kada smo pomislili da se pas se toliko uplašio i pobegao glavom bez obzira, on se vraća.pas ima strah od tepiha petface

Arti je ipak neustrašiv i kao takav neće sebi dozvoliti da ga uplaši jedan tepih, koliko god strašan on bio. On sada u dnevnu sobu ulazi unatraške, računajući verovatno da to što on ne vidi tepih znači da tepih ne postoji i da ga on ne gazi svojim šapicama. I uspeeeeo je. Prešao je ceo tepih i pokazao je svima nama da ne smemo dozvoliti da nas strah kontroliše. Ne samo da je on ponosan, već je ponosna i njegova vlasnica koja njegovu hrabrost pohvaljuje.

pas ima strah od tepiha petface

Ono što ne možemo da dokučimo to je odakle ovom psu strah od tepiha, ali ono što možemo da savetujemo svima vama koje muče slični problemi, je da primenite Artijev recept. Sigurni smo da ćete se osećati bolje!

Pogledajte VIDEO!

 

 

 

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.