Naslovna VESTI PSI ANDRIJANA: „Moj pas je otrovan. To nadležnima ništa nije značilo“!

ANDRIJANA: „Moj pas je otrovan. To nadležnima ništa nije značilo“!

0
pas je otrovan petface

– Moj pas je otrovan. To nadležnim organima ništa nije značilo. Sve je počelo još prošlog avgusta kada je neko počeo da truje pse u našem kraju, ovako nam priču započinje Andrijana Cvetković iz beogradskog naselja Resnik!

Naime, našoj redakciji javila se Andrijana sa molbom da njenom, nažalost tužnom pričom, apelujemo na sve vlansike kućnih ljubimaca da budu krajnje oprezni!

pas je otrovan petface
Andrijanin pas koji je otrovan!

– Moj pas je otrovan kreozanom! Prvo je žrtva, ustvari bio komšijin pas, a onda i moj. Nije im bilo spasa. Razglasili smo svima koji imaju pse da se paze jer ne znamo ko to radi. Mislili smo da je taj neko prestao sve do juče. Dva psa su otrovana u isto vreme, kaže nam Andrijana.

Pročitajte još:
HELENA: „Naša ženkica je otrovana, upozoravam ostale vlasnike“!

Izgleda da su trovači postali dovitljiviji, jer kako kae ova Beograđanka, sada bacaju otrov koji se skoro i ne vidi!

– Psi su prisli do kapije, njuškali i samo pali. Više ne znamo od čega da se cuvamo. Svima nama se u dvorištima igraju i drugi ljubimci i deca. Više puta smo zvali policiju, a oni nisu hteli da izađu na uviđaj jer “nisu imali slobodnu patrolu”, seća se Andrijana!

pas je otrovan petface

Količina otrova koja je bačena u njeno dvorište, dovoljna je da ubije, kako kaže, slona a ne psa ili neko malo dete koje je moglo da dođe u kontakt sa tim.

Pročitajte još:
UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Otrovana ženka „uvija“ se u najvećim mukama!

– Pišem u ime celog kraja u nadi da će neko obratiti pažnju na ovaj slučaj. Mi više ne znamo šta da radimo. Otrov prosipaju i po ulici pa više ne možemo ni da sšetamo. Čuli smo da su ljudi nalazili kreozan i u obližnjem parku. Nadam se da će neko doći na ideju kako da stanemo na put ovim ubicama, rekla nam je Andrijana!

Za kraj našeg razgovora, jedino što je imala da nam kaže je HVALA!

– Hvala vam što ćete objaviti priču, da bar drugi budu svesni kakvih monstruma ima. Kad već ne možemo da ih sprečimo, da bar budemo oprezni. Ne bih volela da se bilo kome desi nešto slično. Ako uspemo da spasimo nekoga, znaću da moj pas nije uginuo uzalud, dodala je Andrjana!

Dakle, nadležni odreagujte na pozive odgovornih građana! Odreagujte dok ne bude suviše kasno!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNIJE ŠALA: Zorka BESPLATNO daje luksuznu kuću. USLOV: da volite životinje!
Sledeći tekstJedna ruska porodica udomila je medveda pre 23 godine, a oni i danas žive zajedno!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime