Naslovna VESTI PSI IMA LI KRAJA: U Kraljevu NOVO trovanje kućnih ljubimaca!

IMA LI KRAJA: U Kraljevu NOVO trovanje kućnih ljubimaca!

2
Trovanje petface

Trovanje. Lokacija ista. Kraljevo, selo Samaila. Nakon što su gospođi Radi, koja spašava napuštene životinje, otrovali sve životinje u dvorištu – na red su stigli i ljubimci Božidara Kolovića. Zlatni retriver Meda i mačka.

KRALJEVO: Radi, koja godinama brine o napuštenim psima, bacili otrov u dvorište. SVI psi uginuli!

6. februara, u porodičnoj kući Kolovića desila se strašna tragedija po njihove dugogodišnje kućne ljubimce. Trovanje kreozanom, koje čini nam se, u Kraljevu ne jenjava!

Trovač – ubica je bacio komadiće mesa uvaljane u veliku količinu žutog otrova kreozan u dvorište Božidara Kolovića. Pas retriver nakon prvog zalogaja ubrzo je uginuo u teškim mukama a potom i kućna mačka koja mu se pridružila u kobnom zalogaju.

Trovanje petface

Kolovići su odmah pozvali veterinara koji su pokušali da psa i mačku spasu od trovanja.

– Veterinari su na sve načine pokušali da se izbore sa užasnom smrću, ali nije imalo šanse da moj Meda preživi. Umro mi je na rukama, kaže Božidar i dodaje da sumnja u komšije jer je pre nekoliko nedelja dobio pretnju da veže psa ili će biti otrovan!

Pročitajte još:
KRALJEVO: Hrabri labrador spasio svoju drugaricu Tifani, iz rupe duboke dva metra!

Porodica Kolović je slučaj prijavila policiji koja je danas izvršila uviđaj. Deca neutešno plaču za svojim ljubimcima, a stariji članovi porodice Kolović se pribojavaju za svoj i život ostalih na imanju.

Ovo nije prvi slučaj trovanja pasa u Samailima. Kod njihovih rođaka, takođe Kolovića, nađena su dva uginula psa pored svojih kućica, sa istim otrovom u obroku.

Hoće li ijedno Trovanje ljubimaca u Srbiji dobiti epilog kakav svi želimo?

Izvor, Foto: kraljevo.biz

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBEOGRAD: Jelena svakog jutra ustaje u 6h kako bi se družila sa svojim ljubimcem – konjem!
Sledeći tekstUdomljeno mače je spasilo život svom vlasniku nekoliko dana nakon što ga je on doneo iz prihvatilišta!

2 KOMENTARA

  1. Meni su takodje otrovali psa vrhunskog nemackog ovcara izlozbene linije sa godinui dana takodje sumnjamo na komsije kuca nam je puna slika i jos tugujemo.Takodje su i komsiji otrovali zlatnog retrivera tako da se sada bribojavamo imati ljubimca jer ako se vezamo desice se ta ruzna stva i ……kraj. 🙁

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime