Naslovna VESTI PSI PAS KOJI IDE U PRODAVNICU: U danima karantina odmenjuje svog vlasnika u...

PAS KOJI IDE U PRODAVNICU: U danima karantina odmenjuje svog vlasnika u nabavci! (VIDEO)

0
pas koji ide u prodavnicu petface

U ovim teškim danima, kada svi zdravstveni službenici mole ljude da spreče širenje koronavirusa i ostanu u kućnom karantinu, ljudi pokušavaju na kreativne načine da nastave da ispunjavaju svoje svakodnevne navike.

Antonio Munoz, iz Meksika, je imao jaku želju za svojom dnevnom dozom „Cheetos-a“. Međutim, znao je da bi odlazak u prodavnicu povećao rizik od širenja zaraze. I tako je ovaj Meksikanac našao je genijalno rešenje kako da sebi priušti svoju omiljenu poslaticu.

PROČITAJTE I:

10 SAVETA DA ZABAVITE PSE U KARANTINU: Dok traje vanredno stanje – EVO NEKOLIKO SAVETA ZA IGRU! (VIDEO)

LJUBIMCI KOLEGE: Kako izgleda rad od kuće sa ljubimcem! (VIDEO)

NASILJE SE NE ZAUSTAVLJA: Pas je doživeo strahovit udarac koji mu je odneo “POLA LOBANJE”! (VIDEO)

Bilo da pružaju emocionalnu podršku osobama sa depresijom ili pomoć vojnim licima, nije tajna da se psi mogu obučiti za bilo koju situaciju. Čivava ovog momka je od skoro dobila jednu zanimljivu funkciju, a to je nabavka hrane za svog vlasnika.

pas koji ide u prodavnicu petface

Pošto kućni ljubimci ne mogu da prenose COVID-19, Antonio Munoz je zatražio od svog krznenog prijatelja da mu kupi kesu ,,Cheetos-a’’ iz prodavnice preko puta kuće.

Pre nego što je poslao svog psa u njegovu prvu misiju, Munoz je priložio poruku u ogrlicu, zajedno sa dvadeset dolara.  U poruci je pisalo: “Pozdrav, gospodine prodavcu. Molim vas, prodajte mom psu Cheetos, narandžaste, a ne crvene, one su previse ljute. Imate 20 dolara u ogrlici. UPOZORENjE: Ugrišće ukoliko ga ne tretirate lepo. Tvoj komšija.”

pas koji ide u prodavnicu petface

I pored uobičajene zablude da su čivave samo izazivači problema, to očigledno nije tačno. Ovaj mališan je uspešno obavio svoju prvu nabavku.   

pas koji ide u prodavnicu petface Munoz je čak sa svog prozora naparavio nekoliko zanimljivih slika kako se pas vraća kući sa pakovanjem „Cheetos-a“ koju je on toliko želeo.

Postoji li neki problem koji naši ljubimci ne mogu da reše?

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBACILI SU GA U KANTU ZA ĐUBRE ZATO ŠTO JE DRUGAČIJI: Ali sreća je bila na njegovoj strani! (VIDEO)
Sledeći tekstBUDIMO ODGOVORNI VLASNICI LJUBIMACA: Očekuje se masovno testiranje na virus Korona, zbrinite ljubimce na vreme!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime