Naslovna VESTI PSI KNJAŽEVAC: Pas, kog je udario bahati vozač, plakao iz sveg glasa!

KNJAŽEVAC: Pas, kog je udario bahati vozač, plakao iz sveg glasa!

0
Knjaževac petface

Priča nas vodi u Knjaževac, grad u istočnom delu Srbije, sa nešto više od 37 hiljada stanovnika. Nažalost, danas smo tamo ne tako lepim povodom! Naime, pre nekoliko dana, bahati vozač džipa udario je jednog psa i hladnokrvno nastavio svoju vožnju!

– Naravno da vozač nije stao ni da ga pogleda, a kamoli odvede psa kod veterinara. Ljudi koji su se našli na licu mesta kažu da je to bio horor i da je pas plakao iz sveg glasa, kažu volonteri knjaževačkog udruženja „Beta“.

VIDEO: Vezao psa za motor, pa ga vukao po asfaltu!

Na sreću ovog psa, nepoznati čovek, koji čak i ne živi u Knjaževcu, podigao ga je, pomerio u hlad, dao mu vodu, a potom otišao kod veterinara za savet!

Knjaževac petface

– Veterinar je pozvao nas i tako je u narednih pola sata štene preuzeto sa lokacije. Jadnik je toliko bio istraumiran da je hteo i da ujede. Svaki dodir ga je boleo i strašno je plakao, kažu volonteri!

Pas je uz mnogo strpljenja, nege i ljubavi malo bolje. Međutim, pri udarcu, potpuno mu je polomljena zadnja leva šapica.

KNJAŽEVAC: Tijana spasila psa koga su vezanog za zaprežna kola vukli po gradu!

Jedva da se oslanja na nju i boli ga. Još veći problem je to što mu je pukla trbušna maramica i ima kilu, koju moramo rešiti što pre, jer ako dođe do toga da se creva uklješte, to će već prerasti u ozbiljan problem. Da li neko moze da nam pomogne, upitali su se volonteri ovog Udruženja!

Svaka pomoć je dobrodošla. U vidu smeštaja, novčanih donacija, ali i hrane i tableta protiv parazita.

– Sve nam treba. Račun na koji se može uplatiti pomoć je: 160-382607-56, Banka Intesa, Paypal: knjazevac@beta.org.rs, rekli su volonteri!

HAJMO ZAJEDNO, ZNAMO DA MOŽEMO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPODGORICA: Deka je danima sedeo na klupi i plakao za ljubimcem kog su mu ukrali! A onda…
Sledeći tekstMA BRAVO: Prva dama Brazila bez razmišljanja skočila u jezero i spasila psa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime