Naslovna VESTI PSI MALI HEROJ: pas koji je ostao bez noge i oka uspešno se...

MALI HEROJ: pas koji je ostao bez noge i oka uspešno se oporavlja

0
pas koji je ostao bez noge i oka petface

pas koji je ostao bez noge i oka: Okrutnost koju su ljudi u stanju da ispolje nad životinjama, često nas ostavlja bez teksta. Prosto je nepojmljivo koliko pojedinac može da bude brutalan i da nanese bola jednom nedužnom biću, koje nije sposobno da se samo odbrani.
Sa tim u vezi je i naša današnja priča. Naime, govorićemo o jednom psu, koji je preživeo strahovite stvari, ali uprkos svemu što je prošao uspeo  je da sačuva pozitivan stav.

pas koji je ostao bez noge i oka petface
Pas koji je ostao bez noge i oka zove se Kajla, a ona se suočila se sa strašnim zlostavljanjem, od, za sada nepoznatog počinioca. Ona je pronađena u Meksiku, od strane „Hope for Paws iz Kalifornije. Osnivač ovog udruženja je Eldad Hogar koji je na svom Flickr nalogu napisao da se Kajla nalazila u jako lošem stanju i sa velikim bolovima. Pored spoljašnjih povreda koji su posledica ljudskog nasilja, ovo slatko štene je takođe je patilo od posledica erlihioze, bolesti koje prenose krpelji. Ova bolest se karakteriše krvarenjem po koži, sluzokoži i unutrašnjim organima, povišenom temperaturom, a ukoliko se zapusti, posledice mogu biti fatalne.

Pročitajte još: SLIKE GOVORE VIŠE OD REČI: Neverovatan oporavak psa kojeg je OVAJ ČOVEK pronašao na ivici života!

Nakon što je spašena, Kajla je podvrgnuta operaciji prilikom koje su joj odstranjeni ostaci noge i oka. Uprkos svemu što je prošla, ova malena lepotica, ispunjena je jedino ljubavlju. Kako kaže Eldad Hogar:

Jedino za šta ona zna je ljubav, a uživa kada joj neko mazi stomak i kada je ljubi. Kajla je tako čvrsta, a celu stvar je podnela bolje nego što bih ja ikada.

pas koji je ostao bez noge i oka petface

Ovaj pas koji je ostao bez noge i oka, primer nam je svima i snažna poruka da život uvek pobeđuje. Iako zvuči kao kliše, velika je istina da jedino pozitivnim pogledom na stvari oko nas možemo prevazići sve životne nedaće.

Dakle, još jednom apelujemo na sve vas da na slučajeve NASILJA NAD ŽIVOTINJAMA ne zatvarate oči. One zavise samo od nas i naše spremnosti i volje da reagujemo.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPROKUPLJE: Devojčice spasile štene, koje su dečaci zlostavljali na ulici!
Sledeći tekst„Ovo je priča o meni..Mislila sam da idemo u šetnju, a oni su me ostavili u azilu“!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime