Naslovna VESTI PSI PAS KOJI LIČI NA MACU: Ni stručnjaci nisu sigurni o kojoj pasmini...

PAS KOJI LIČI NA MACU: Ni stručnjaci nisu sigurni o kojoj pasmini je reč!(FOTO)

0

Pas koji liči na mcu? O da, moguće je! Na svetu postoje stotine rasa pasa, ali poslednja je svima misterija. Neverovatni psić rođen je pre 10 meseci u Vijetnamu. Kad je prerastao fazu šteneta, postao je prava internet senzacija.

Kao što i sami možete da prpimetite, niko nikad nije video takvog psića. Neki se čak pitaju da li je u pitanju pas ili mačka. Zbog svog unikatnog krzna i plavih očiju kaoi neobičnog oblika tela, stekao je slavu.

PRIČA O NESEBIČNOJ LJUBAVI: Pas se popeo na vozilo hitne pomoći kako bi bio uz vlasnika do kraja!

PAS MEDA, KOJI JE IZUJEDAO SEDMORO U JAGODINI najverovatnije će biti uspavan!

Stručnjaci nisu sasvim sigurni, piše portal za kućne ljubimce Wamiz, ali sumnjaju da je u pitanju mešanac korgija i hmonga, međutim,  to su samo nagađanja.

Ovom psu je dijagnosticiran strabizam, što delomično pojašnjava njegov izgled zbog kojeg ga na društvenim mrežama prate stotine.

 

Strabizam, razrokost u pasa nastaje kao posledica paretičnih ili paralitičnih stanja nerava koji inervišu bulbomotorni aparat. Primarni uzrok strabizma može biti encefalitis ili neko drugo oboljenje centralnog ili perifernog sistema. U ovom slučaju strabizam je simptom već postojećeg oboljenja.

Strabizam može nastati i kao posledica genetskih faktora. Može se javiti na jednom ili oba oka. Ipak, bez obzira na razrokost, ovaj pas je presladak i neodoljiv. Još samo da se sazna koje je rase…

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOPASAN NAMAZANKO! Ovaj pas se smeje, ali samo u OVOM slučaju! (VIDEO)
Sledeći tekstPRETUŽNO! Ženka delfina PET DANA gurala mrtvo mladunče! (FOTO/VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime