Naslovna VESTI PSI PAS MEDA, KOJI JE IZUJEDAO SEDMORO U JAGODINI najverovatnije će biti uspavan!

PAS MEDA, KOJI JE IZUJEDAO SEDMORO U JAGODINI najverovatnije će biti uspavan!

6

Protiv Jagodinke Milene Doborosavljević biće podneta krivična prijava zbog izazivanja opšte opasnosti nakon što je njen pas izujedao sedmoro prolaznika.

Reč je, naime, o njenom psu mešancu Medi koji je izašao iz dvorišta vlasnice i napao prolaznike. Drama se odigrala u Kupreškoj ulici u jagodini u utorak naveče.

SAV UŽAS KORIDE! Evo koje STRAHOTE trpe bikovi pre nego što uđu u arenu!

– Bilo je oko 20,00 časova kada se čuo lavež i graja na ulici. Izašao sam iz dvorišta i video psa Medu kako juriša na prolaznike. Neke žene su vrištale, jednu je uhvatio kroz trenerku za gležanj noge a tri-četiri su bežale. Druga žena je pokušavala da pobegne u automobil ali ju je Meda sustigao i ogrebao. To me je iznenadilo jer smo ga znali u komšiluku kao dobroćudnog sa kim su mogla i deca da se igraju. Uspeli smo nekako da ga uhvatimo a kasnije su došli šinteri i odveli ga – priča za Kurir komšija M.R.

Iz azila juče su rekli da se pas normalno ponaša i da ni na koga ne nasrće a šta će biti dalje s njim trenutno nema odluke.

Snimak susreta mačke i tigra postao hit – njena reakcija NEPROCENJIVA! (VIDEO)

Prema kazivanju komšija dobroćudni Meda do sada nije nikog napadao. Imao je običaj kada dođu deca iz druge ulice i gađaju ga kamenicama da se zavuče ispod nekog auta i samo cvili. Ovog puta prema navodima komšija bio je u kontejneru.

Kažu da je neko pokušao da ga otera i tada je počeo horor jer se pas uplašio da će da ga tuku. Da je bio doboroćudan potvrđuje i njegova vlasnica, starica Milena.

– Ja sam slabovida i preživela sam šlog pa se slabo krećem. Meda se iskrao dok sam razgovarala sa komšijom kraj kapije. Videla sam doduše i pustila da se istrči kao obično i ostavila kapiju da uđe u dvorište kada se vrati. Nisam mogla za njim ovako stara i nemoćna. Žao mi je što se to desilo na ulici, kako sam kasnije čula ali mi je žao i Mede. Uspavaće ga verovatno, a bio mi je najdraži prijatelj pošto živim sama. Bio je umiljat, mazio se i mahao repom. Igrala su se deca sa njim i ne znam šta mu je bilo i šta mene snađe da tako pobesni. Mora da ga je neko napao. Čuvao me je na neki način, a sada ispašatamo i on i ja. Bila je policija i kažu da ću da odgovaram zbog Mede – ispričala je baka Milena za Kurir.

Policija je intervenisala po pozivu građana i pas je iste večeri smešten u azil.

Prema zvaničnom saopštenju policije Meda je napao sedam osoba. Srećom, posle intervencije u Hitnoj pomoći skoro svima su konstantovane samo ogrebotine, a jedna je osoba imala ujed na nozi zbog kojeg je moralo da se podvrgne kompletnom medicinskom tretmanu radi zaštite od posledica.

Ostaje da se vidi šta će se desiti sa psom Medom, za kojeg sve komšije imaju samo reči hvale, ali su isto tako i iznenađene i zaprepašćenje njegovim ponašanjem tog dana…

Izvor: Kurir.rs/D.I.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBLISKI SUSRET SA BODLJIKAVIM PRASETOM! Bear i Leo se nisu nadali ovakvom ishodu kada su pojurili za njim!
Sledeći tekstPRIČA O NESEBIČNOJ LJUBAVI: Pas se popeo na vozilo hitne pomoći kako bi bio uz vlasnika do kraja!

6 KOMENTARA

  1. Po bakinim rečima to će biti smrtna presuda. A koji je motiv pas imao da napadne ljude i ogrebe ih? Pa, izazvan je,maltretirali su ga i on je u samoodbrani morao da reaguje. Za takvo delo,čak i ubistvo u samoodbrani,čovek se oslobađa krivice, a jadnog Medu bi da uspavaju. Meda je miroljubiv pas i može da se socijalizuje i bude opet maza kao što je bio i ranije. I neka odrasli i deca shvate da su psi osećajna bića, vrlo privržena čoveku,ali da imaju dostojanstvo i ne trpe zlostavljanje.

  2. Kakva su to deca (i roditelji) koji bacaju kamenice na psa u tudjem dvorištu?Meda se po ko zna koji put isetio ugroženim i branio se.Ako je to verni drug slabovide starice koja živi sama,ko je imao dušu da odvede inače mirnog psa,kako kaže komšije?Najtužnija sudbina ga čeka sada,a krivci su mali monstrumi koji ga redovno gadjaju kamenicama i maltretiraju.Zašto tu ta revnosna milicija ne reaguje i zaštiti staricu koja živi sama?

  3. Nemam komentar SVAKA ČAST. PAMETNIJI SU OD VEĆINE LJUDI. I OSEĆAJNIJI. TREBALO BI PREISPITATI, ONE ŠTO SU GA GAĐALI KAMENICA A, DALI SU NORMALNI, POD HITNO IH POSLATI U LAZU, PA MAKAR I DECA. ZAJEDNO SA RODITELJIMA( SKOTOVIMA)

  4. Vratite baki MEDU neznate kako je njenom srcu, a i Medinom PATE, Zato je Meda i miran u azilu. To može znati samo ljudi koji imaju ljubimce, a i ljubimci koji imaju dobre gazde. VRATITE MEDU PUĆIĆE MU SRCE OD TUGE!!!! VRATITE MEDU AKO IMATE NEŠTO LJUDSKO U SEBI.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime