Naslovna VESTI PSI Pas lutalica našao napuštenu bebu u smeću i u zubima je odneo...

Pas lutalica našao napuštenu bebu u smeću i u zubima je odneo do prve pomoći!

10
Pas lutalica petface

Pas lutalica postao je svetski heroj, zvezda o kome bruje svi svetski mediji. I to sa ogromnim razlogom! Naime, priča nas vodi u daleku Saudijsku Arabiju. Priča koja nam još jednom dokazuje koliko su psi plemeniti, bilo da žive u domu ili su napušteni – njihova srca su uvek ogromna! 

Dok je Pas lutalica tragao okolo za hranom, našao je na novorođenče! Beba koja je, činilo se, rođena samo nekoliko sati ranije! U prilog tome govori i činjenica da je pupčana vrpca i dalje bila vezana za bebu!

Pročitajte još:
HEROJ PORODICE: Pas i beba su postali NAJBOLJI PRIJATELJI, jer ju je spasio sigurne smrti! (VIDEO)

Pas je obazrivo, tiho i pažljivo prišao bliže bebi. U zubima ju je nosio nekoliko stotina metara, sve do obližnje kuće, ispred čijeg praga ju je i ostavio! Onda je počeo da laje!

Pas lutalica petface

Kao da je želeo da dozove nekoga ko bi spasao ovog majušnog, nezaštićenog dečaka!

Članovi porodice koji su živeli u toj kući čuli su psa kako očajnički grebe i laje, tražeći pomoć! Otvorili su vrata i zanemeli od prizora!

Pročitajte još:
Beba i pas: 20 fotografija pasa koji ne mogu da obuzdaju ljubav prema bebama!

Porodica je novorođeno dete odnela u bolnicu, a čudesna stvar je da je dečak preživeo!

Spasen je samo zahvaljujući ovom čudesnom psu, objavio je saudijski dnevni list “Sada” i dodao da je bebu ostavila majka u blizini kante za smeće!

10 KOMENTARA

  1. Nije istina da su ga ubili. Ako ste hteli da se durovo nasslite ,sto ne staviste smsjlija iza te recrnice. A ko nidte htrli da se nasslite, greh na vasu fusu

  2. UH ULEPSA MI DAN OVA PRICA…MADA SAM I RANIJE CITALA O DIVNIM DELIMA PASA..OBOZAVAM IH KAO I MACE…U PRINCIPU,VOLIM SVE ZIVOTINJE ALI NAJVISE..OD SVIH ZIVOTINJ VOLIM MACE I PSE!!!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.