Naslovna VESTI PSI PAS NESTAO POD NERAZJAŠNJENIM OKOLNOSTIMA: Pronađen 100 kilometara od kuće! (VIDEO)

PAS NESTAO POD NERAZJAŠNJENIM OKOLNOSTIMA: Pronađen 100 kilometara od kuće! (VIDEO)

0
pas nestao pod petface

Pre dva meseca, kada je ovo slatko štene po imenu Leo nestalo iz svoje kuće u Turskoj, njegova prodocia je bila slomljena tugom i strahom. Svuda se tražili ne bi li došli do bilo kakvog znaka koji bi mogao pokazati da se pas tu nalazi. 

Prošle nedelje je sin Leovog vlasnika bio u gradu odaljenom oko 100 kilometara od njihovog mesta stanovanja, kada je jedan od njegovih komšija uhvatio psa koji je izuzetno ličio na Lea. 

PROČITAJTE I:

NAJDEPRESIVNIJI PAS BEOGRADA: Pas odbija i hranu i vodu, kao da čeka nekoga… (VIDEO)

Naizgled lutalica, sedeo je ispred kafića gledajući ukočeno život na ulici. Sin je fotografisao psa i poslao sliku svojim roditeljima. Nije verovao da bi to mogao biti Leo, jer je grad bio udaljen, kao što smo rekli oko 100 kilometara od mesta u kojem je on živeo.

Međutim, njegovim roditeljima nije bilo teško da dođu kod svog sina i da vide psa kojeg je pronašao. Čim su stigli i približili se psu, odmah ih je prepoznao i došao do njih. Bio je presrećan što je konačno pronađen.

Izgubljeni pas je krenuo kući, sada je Leo presrećan jer je tamo gde pripada i okružen je ljubavlju. Završetak priče je svakako srećan, ali je i onaj kakvom smo se nadali. 

Ono što ostaje iza ovog slučaja jeste jedna zanimljiva činjenica. Dva Leova drugara, dva druga, komšijska psa, nestala su. Ljudi se nadaju da će se oni vratiti. Sve to deluje kao neka organizovana akcija, ali još se ništa ne zna konkretno.

Svi se nadaju da će se i oni vratiti i pronaći, Leova priča ohrabruje za to.

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOVO JE PROVERENO: 6 načina na koje vam vaša maca govori DA VAS VOLI! (VIDEO)
Sledeći tekstKLADOVO: Pas u napuštenom dvorištu, ostavljen bez hrane i vode! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime