Naslovna VESTI PSI PRETUŽNO: Pas u ustima nosio praznu činiju od vrata do vrata u...

PRETUŽNO: Pas u ustima nosio praznu činiju od vrata do vrata u nadi da će ga NAHRANITI!

0

U gradu Detroitu je pokrenut program posvećen podizanju svesti o značaju brige i udomljavanja pasa sa ulice pod nazivom Američki projket za životinje sa ulice.

Zadatak volontera uključenih u projekat je bio da psi i mačke sa ulice dobiju hranu i vodu, sklonište i udobne krevete za spavanje.

MEŠTANI UZNEMIRENI ZBOG POJAVE OVE ŽIVOTINJE: Prvi put viđeni posle 40 godina!

Jednog dana, volonteri su primetili psa koji je u ustima nosio praznu činiju i išao od kuće do kuće u potrazi za hranom. Kakva tužna scena! Srca tih istih volontera koji su ugledali ovaj prizor ostala su skamenjena od bola nad tužnom sudbinom svih napuštenih životinja!

Čudno je to da među ljudima vlada mišljenje da ulične životinje lako pronalaze hranu, pored restorana, pekara, mesara i slično, i da će ih uvek neko nahraniti. Međutim, u stvarnosti to je mnogo drugačije! Oni su svakodnevno u neizvesnosti kada će imati sledeći dostojan obrok.

NESVAKIDAŠNJE: Papagaji isterani iz parka jer su PSOVALI prolaznike!

I sami ćete  videti strah u očima ovog psa koji zna da neće lako doći do obroka, ali ipak pokušava da ga se domogne. On prosi, bukvalno prosi sa svojom činijom!

Da li je ovo humano? Šta mislite, na koliko vrata je “zakucao” moleći pogledom za parče suvog hleba, jer, njemu je i to dovoljno da preživi dan!

Da, znamo da u svetu ima mnogo gladne dce, ljudi koji žive na ivici egzistencije, u velikom siromaštvu… Sve mi to zznamo, i borimo se za sve… Samo vas molimo da ne zaboravite da su i životinje živa bića, i da jednako teško i njima, kao i nama pada glad.

Možda nas iza ćoška čeka neko bolje sutra, možda nam dolaze neka lepša vremena, u kojima će svako dete biti zbrinuto! Možda će konačno doći dan gde će svaka životinja imati svoj topao dom… Možda… Nadamo se i verujemo u to… A do tada, pomozimo svakome, koliko možemo!

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRIKLJUČIO NA STRUJU ŽIČANU OGRADU! Od strujnog udara STRADALA životinja!
Sledeći tekstBILA JE BOLESNA I NA KORAK DO NAJGOREG! Ali nije želela da bude spašena bez njega!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime