Naslovna VESTI PRIKLJUČIO NA STRUJU ŽIČANU OGRADU! Od strujnog udara STRADALA životinja!

PRIKLJUČIO NA STRUJU ŽIČANU OGRADU! Od strujnog udara STRADALA životinja!

0

Pripadnici Policijske uprave Foča u potrazi su za jednom ili više osoba koje su žičanu ogradu na jednom od imanja u selu Šadići priključili na struju.

Od strujnog udara napona 220 volti stradala je domaća životinja u vlasništvu jednog od meštana. Ovim je izazvana opšta opasnost!

MEŠTANI UZNEMIRENI ZBOG POJAVE OVE ŽIVOTINJE: Prvi put viđeni posle 40 godina!

NESVAKIDAŠNJE: Papagaji isterani iz parka jer su PSOVALI prolaznike!

– Pripadnici PU Foča su u utorak oko 16:20 sati izvršili uviđaj u selu Šadići, na imanju vlasnika C. S., te su u žičanoj ogradi koja je bila pod strujnim naponom od 220 volti, a kojom je ograđeno imanje, pronašli uginulu domaću životinju, vlasništvo F. A. Na lice mesta izašla su i stručna lica iz „Elektrodistrubucije“, Radna jedinica Foča, koji su obezbedili beznaponsko stanje na ogradi. O događaju je obavešten dežurni tužilac nadležnog tužilaštva, koji je naložio da se preduzmu sve mere i radnje na dokumentovanju krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti – saopćeno je iz PU Foča.

Ne samo što je životinja stradala, već je mogao bilo ko od ljudi, ili dece da doživi tragediju. Ljudi bez razmišljanja o posledicama rade stvari koje su zabranjene zakonom… Ali, zar nam nije dovoljna svet o nečemu? Čemu zakon, kada smo bića sa zdravim razumom?

Izgleda da je taj zdrav razum pomućen odavno, kada pogledamo oko sebe i shvatimo šta se sve deava i koliko smo zapravo postali otuđeni i okrutni prema svima, ne samo prema nedužnim životinjama!

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUKRALI MU STADO KOZA, DVE JE USPEO DA VRATI: U policiji mu se stalno smeju, ali on od ovoga živi!
Sledeći tekstPRETUŽNO: Pas u ustima nosio praznu činiju od vrata do vrata u nadi da će ga NAHRANITI!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime