Naslovna VESTI PSI DIVČIBARE: Autobus pregazio psa, PAS PREMINUO, vozač otišao! (VIDEO)

DIVČIBARE: Autobus pregazio psa, PAS PREMINUO, vozač otišao! (VIDEO)

0
pas preminuo petface
Foto: pixabay

Ovaj snimak je uzdrmao javnost na društvenim mrežama. Snimak je sa Divčibara, kako svedoče ljudi iz Pokreta Levijatan, koji su podelili snimak, i na njemu se vidi jedna veoma loša, tragična scena. 

U opisu video snimka se vidi kako autobus prolazi pored psa, koji nakon njegovog prolaska, ostaje nepomičan na zemlji. Levijatan tvrdi da je pas ubijen, odnosno pregažen.

PROČITAJTE I:

NAJNESREĆNIJI PAS SRBIJE: Pas je na lancu, star je, a izvori kažu da žele da ga eutanaziraju!

-Lokalni vučjak, gluv, vozač se vadi da mu se pas podvukao, ali čim je išao ispred njega pa onda mu prešao sa desne strane morao je videti – dakle napravio je grešku. Tako je mogao i dete ili čoveka ubiti. Radnica prodavnice sa kraja snimka kaže da ga je upozoravala na psa mahala mu i na kraju kada ga je pregazio nije ni stao iako je gledao u retrovizor i video šta je učinio. Vozač je J.K. Sve podatke imamo i o firmi o počiniocu, navodi se na Fejsbuk stranici Pokreta Levijatan.

Mi zadržavamo pretpostavku nevinosti u slučaju vozača. Kada pogledate video i pročitate ono što je rekao šofer, sami morate da prosudite o tome šta je istina, a šta nije. Levijatan nije dao nikakve nove informacije na pitanje novinara Petface-a, da li postoje neki novi momenti.

Nadamo se da će se sve rasvetliti i da ćemo saznati više o ovom događaju. Kad se već fatalno završilo za nesrećnog psa…

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.