Naslovna VESTI PSI PAS SA SLOMLJENOM KIČMOM je prevezen u hitnu, ali ako se ne...

PAS SA SLOMLJENOM KIČMOM je prevezen u hitnu, ali ako se ne nađe rešenje, biće eutanaziran!

1
pas sa slomljenom kicmom petface

Ovom psu je potrebna pomoć, bez odlaganja, a razlog je veoma opasan, polomljena mu je kičma. Ovu kucu je pokupila hitna pomoć, a o njoj je jedna ljubiteljka životinja obavestila Udruženje Beta iz Beograda.

-Ljudi potrebna je pomoć. Jedna kuca je juče pokupljena od strane hitne pomoći, jer joj je polomljena kičma, ali oni nažalost ne rade operacije kičme. U pitanju je Veterina Beograd. Znate da kuce u takvim situacijama bez operacije, ako je uopšte moguća, budu eutanazirane, navela je ljubiteljka životinja, a to je postavila Beta na svojoj Fejsbuk stranici.

PROČITAJTE I:

Ovo je priča o OMILJENOM ZATVORSKOM PSU svih vremena!

Kuca je u jako lošem stanju i potreban joj je hitan smešaj u kojem bi mogla biti dok se ne nađe rešenje za operaciju njene povrede.

-Ukoliko bi našli neku dobru dušu koja bi zbrinula ovu kuci, koja je u jako lošem stanju, možda bi mogli da je vodimo na operaciju kod nekog privatnog veterinara. Znam da je teško, pogotovo što je kuca loše, ali to nam je ujedno i dodatni razlog da pokušamo, navodi se na Fejsbuk stranici Bete.

Beta je dodala da se ova ljubiteljka životinja koja ih je obavestila o ovom slučaju da pomogne fizički oko vođenja psa veterinaru.

-Ova mučena duša je u hitnoj, kičma je polomljena, Marina se ponudila da pomogne fizički oko vođenja psa kod veterinara i svega sto je potrebno, mi ćemo pomoći i preuzeti dug i troškove na sebe ali je potreban šmestaj, navode iz Udruženja Beta Beograd.

Ova mučena kuca vapi za našom pomoći, hoće li se izvući niko ne zna.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstEPI NAPADI I KONVULZIJE KOD PASA i kako pružiti prvu pomoć u ovim slučajevima!
Sledeći tekstBRAVO KRALJEVO, BRAVO “LC Waikiki”: Pustili napuštenog psa u prodavnicu, kako bi se ugrejao!

1 KOMENTAR

  1. Imate 48 sati od povredjivanja – vremena da ga spasite .Posle dolazi do ishemije nerva i zbogom hodanje .Hitno kod privatnog veta pa onda trazite pomoc , kradete mu vreme ovim odlaganjem .Prvo operacija pa onda novac .

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime