Naslovna VESTI PSI TUŽNO I SMEŠNO: Jazavičar plače jer mu peru omiljenu igračku

TUŽNO I SMEŠNO: Jazavičar plače jer mu peru omiljenu igračku

0
jazavičar Pikl

Trogodišnji jazavičar Pikl proveo je sat vremena ispred mašine za pranje rublja dok se prala njegova omiljena igračka. On je sve vreme lajao, tužno cvileo i zavijao pokušavajući da „spase“ svoju igračku.

Od kako mu je Deda Mraz doneo ovaj poklon, Pikl se ne odvaja od svoje igračke. Krpeni pileći batak ide svuda sa njim. Ne odvaja se od ove igračke ni kada ide da spava. Igračka je stigla u kompletu sa hamburgerom i čipsom, ali kada je mali jazavičar shvatio da ne može sve tri igračke da nosi sa sobom, odabrao je batak.

jazavičar

Vlasnica Pikla, Rebeka Tejlor je posle dugo vremena odlučila da opere igračke svog ljubimca. Znajući da Pikl neće dobrovoljno da se odvoji od svoje igračke, namamila ga je hranom u dvorište. Međutim, čini se da je Pikl predosetio nevolju.

ŠOKANTNO: PREMRŠAVI PAS OSTAVLJEN U POLJU DA UGINE

Pre nego što je Rebeka stigla da uključi mašinu, Pikl je uleteo u kupatilo. Kada je video u kakvoj opasnosti se nalazi njegova igračka, počeo je da grebe po vratima zle mašine. Ali, bilo je kasno. Shvativši da ne može da spase svoju igračku započeo je da cvili i da plače.

Pikl

„Između cviljenja i lajanja, gledao me je kao da želi da mi kaže da se njegova igračka nalazi u velikoj opasnosti“ – rekla je Rebeka ubeđena da ovaj mali jazavičar zna da govori. Pikl nije moga da sačeka da mašina završi ceo ciklus pranja koji je trajao sat vremena.

TUŽNA USKRŠNJA NOĆ: Udarenog psa u Zaječaru svi ostavili, veterinari su se borili, ali srce nije izdržalo!

Kada je mašina najzad prestala sa radom i Rebeka otvorila vrata, Pikl se zajurio u unutrašnjost i bez greške pronašao igračku i izvukao je iz gomile veša. Rebeka priča: „Pikl je veoma poslušan. Sačekao je moju dozvolu da može da odnese igračku. On je neverovatan pas.“

Jazavičar Pkl spava

Pikl svoj batak svuda nosi sa sobom. Vlasnica kaže da je pomalo čudno videti jazavičara sa ovom igračkom od koje se nikada ne odvaja. Međutim, ona kaže da su jazavičari psi sa izraženim karakterom i da su baš zbog toga idealni da vas razvedre čak i kada niste u dobrom raspoloženju.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSKANDALOZNO: POLICIJA DO SMRTI TUKLA ULIČNE PSE
Sledeći tekstGRADSKO VEĆE GA OSUDILO NA SMRT – Vlasnici se bore za njegov život!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime