Naslovna VESTI PSI RAVNO ČUDU: pas se sam vratio kući, nakon 7 meseci odsustva

RAVNO ČUDU: pas se sam vratio kući, nakon 7 meseci odsustva

3
pas se sam vratio kući petface

pas se sam vratio kući: Mnogo puta do sada, bili smo svedoci neobjašnjivih povrataka ljubimaca posle višemesečnog odsustva. To je tema i naše današnje priče. Za ovaj fenomen, nauka nema odgovor, budući da psi i mačke nemaju urođen „sistem za navigaciju“.
Cela priča započinje krajem prošle godine. Vlasnica ovog psa, se sa njim, automobilom zaputila od Darlingtona, u Južnoj Karolini, u obližnji gradić Hartsvil. Na žalost, tokom putovanja, doživeli su saobraćajnu nezgodu. Pas se veoma uplašio i pobegao sa lica mesta. Vlasnica, Beti Trogdon, dva meseca nakon tog nemilog događaja, bezuspešno je pokušavala da ga pronađe:
Svakog dana, tokom 2 meseca, ja sam tražila mog Čarlija bukvalno svuda.

Ona se nerado pomirila sa činjenicom da svog ljubimca, Čarli Brauna, više nikada neće videti. Vreme je prolazilo, ali nije zalečilo tugu ove vremešne dame, zbog gubitka dragog ljubimca.
Početkom avgusta, Beti je krenula u uobičajenu šetnju, sa svojim ostalim psima. Kada se vratila iz šetnje u dvorištu je čekao neko. U pitanju je bio njen izgubljeni pas koji se sam vratio kući, a od ovog prizora, ona je ostala bez teksta. Ovaj ponovni susret, Beti prepričava sledećim rečima:

U prvi mah nisam shvatila da je u pitanju Čarli. To je bio mršavi pas, a moji ostali mališani su bili uznemireni činjenicom, da se neznanac nalazi u njihovom dvorištu.

Tek na drugi pogled, Beti je prepoznala da je neuhranjeni pas, zapravo Čarli Braun, a tada njenom oduševljenju nije bilo kraja. Pas se sam vratio kući, nakon čak 7 meseci, a nikome nije jasno kako mu je to pošlo za rukom. Na kraju krajeva, to sada nije ni bitno jer je Čarli Braun, na mestu gde istinski pripada – u svom domu.
Po rečima vlasnice, ovo dugo odsustvovanje ostavilo je traga na njenom ljubimcu, jer je on vidno izgubio na težini, a jastučići na njegovim šapama bili su ozleđeni.

Delimo sreću gospođe Trogdon zbog povratka njenog voljenog ljubimca, a želimo im da ubrzo nadoknade propuštene trenutke.

 

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstEKSKLUZIVNI INTERVJU: Cuki Nikolić, PETFACA i prva maca grada Beograda
Sledeći tekstPOGLEDAJTE: video ove mačke nasmejao je milione ljudi

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime