Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET EKSKLUZIVNI INTERVJU: Cuki Nikolić, PETFACA i prva maca grada Beograda

EKSKLUZIVNI INTERVJU: Cuki Nikolić, PETFACA i prva maca grada Beograda

3
PETFACA petface

PETFACA: Kao što je većini naših čitalaca poznato, Beograd je pre tačno nedelju dana izglasao najveću facu u životinjskom svetu. Nagrada je zasluženo otišla u šape Cuki Nikolić, tamnoputoj lepotici najkrupnijih zelenih očiju.
Mi smo bili nestrpljivi, da se sa pobednicom sretnemo što pre, ali smo morali da sačekamo da se utisci malo slegnu. A i nismo mogli da dođemo na red od svih onih koji su želeli da čestitaju PETFACI i njenoj ponosnoj vlasnici Aleksandri.

PETFACA petface

U opuštenoj atmosferi proćaskali smo sa našim divnim damama. O početku njihovog prijateljstva i beskrajne ljubavi, Aleksandra je rekla:

Cuki sam pronašla na ulici. Bila je mršava i izgladnela, a ja sam nisam imala srca da je ostavim.

Cuki se sa ulice preselila u dom porodice Nikolić, a svoj raniji život popuno je potisnula iz sećanja. Razgovor nastavljamo sa njom:
-Bilo mi je zaista teško. Život na ulici je nešto što nijedna maca ne bi trebalo da oseti. Srećom, naišla je Aleksandra, i sreća me je konačno pogledala. Dobila sam toliko ljubavi i pažnje, koliko nisam ni mogla da zamislim. Moji ukućani su mi toliko  posvećeni, da se ponekada zaista osećam kao kraljica. Ako ovako nastave, potpuno će me razmaziti – dodaje naša PETFACA kroz neodoljivi osmeh.

PETFACA petface

Nedugo od kada je našla mir i ljubav, Cuki je postala mama 3 prelepa mačeta – sestrica Teje i Mile i njihovog brata Kikija. Ovi mališani su obogatili domove Aleksandrinog brata i njene drugarice.
Kao i sve mačke, Cuki voli kutije i igračke, gledanje kroz prozor i duuuuuuge šetnje po prirodi. Kada smo je upitali šta najviše voli da radi, odgovor nas je potpuno oduševio:

Veoma uživam u tome da pomažem svojim vlasnicima u kućnim poslovima. Ali ono što zaista u potpunosti ispunjava moje srce je pomaganje mojim prijateljicama sa ulice. Aleksandra i ja ih svakodnevno obilazimo i hranimo. I ne samo to…mnogima od njih smo pomogle da se sterilišu ili kastriraju, a naravno, po potrebi ih lečimo.

PETFACA petface

Dakle, ova mlada dama, ne samo da je lepa, nego je izuzetno plemenita i humana. I taman kad smo pomislili, da nas više ne može iznenaditi, ona je nastavila:

Svoju nagradu želim da prosledim mojim dobrim drugarima iz azila „DOBRA NADA“  iz Novog Sada.

Na pitanje da li je očekivala laskavo priznanje PETFACA Beograda, Cuki je opet potvrdila svoju skromnost:

Iskreno nisam očekivala pobedu, ali moram da budem iskrena i da priznam da sam se jako obradovala ovoj laskavoj tituli. Konkurencija je bila jaka, a neki od učesnika, su moji dobri prijatelji. Važno je da smo svi učestvovalii i da smo se lepo družili, a iskreno bih se obradovala da je bilo ko pobedio.
Cuki je po prirodi veoma druželjubiva, pa tako nismo iznenađeni da se ona može pohvaliti širokim krugom prijatelja. Sa nekima od njih je postala jako bliska nakon našeg Pet Party-ja:

Na Pet Party-ju smo se zaista fenomenalno družili i moram da kažem da je ovo najbolja žurka na kojoj sam do sada bila. Ne samo da je bilo veselo, već sam upoznala prave prijatelje. A cela ekipa mi je čestitala na pobedi.

PETFACA petface

Kaže da je slava nimalo nije promenila, ali ova maca je već i navikla na popularnost, budući da ima svoj kanal na You Tube-u, kao i profil na Instagramu:cuki_nikolic.
U divnom razgovoru, vreme nam je brzo proletelo. Malo je reći da smo oduševljeni pobednicom i slobodno možemo da kažemo da je nagrada PETFACA Beograda zasluženo pripala ovoj lepotici.

Iskreno joj želimo da ostane takva, lepa, posebna i plemenita, a da još dugo, dugo uveseljava dom porodice Nikolić.

Galerija fotografija naše PETFACE ( kliknuti na fotografiju radi uvećanja)

VIDEO:

Prethodni tekstDA TI SRCE STANE: spašavanje mačke sa visoke zgrade
Sledeći tekstRAVNO ČUDU: pas se sam vratio kući, nakon 7 meseci odsustva

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime