Naslovna VESTI PSI FILMSKA PRIČA: Pas Šeri dane provodila na vratima bolnice, u kojoj je...

FILMSKA PRIČA: Pas Šeri dane provodila na vratima bolnice, u kojoj je bio njen vlasnik Dimitrije!

0
Pas Šeri petface

Sinonim za vernost već decenijama unazad je pas Hačiko – akita koja je godinama posle smrti svog gazde dolazila na mesto, gde se sastajala sa svojim vlasnikom koji se vraćao sa posla. Bez izuzetka, sve do kraja svog života, punih 11 godina Hačiko je bio veran svom vlasniku!

Pas Šeri bi mogla da stane “rame uz rame” ovom najvernijem psu ikada i preuzme mu titulu 🙂 Naime, sjajna priča nas vodi do Repevka u Rusiji, gde o jednom psu pričaju svi građani, a sve zahvaljujući njegovoj upornosti i želji da bude uz svoju porodicu i u najtežim trenucima.

PROČITAJTE I:

Hačiko iz Kuršumlije: Pas čeka vlasnika, koji je preminuo, već godinu dana!

Kada je vlasnik Dimitri otišao u bolnici, njegov pas Šeri nije želeo da ga napusti. Stajao je pred ulazom u bolnicu danima, bez pomeranja, iako je napolju bilo veoma hladno. Čak ni sneg nije mogao da je odvoji od svog najdražeg čoveka.

Dimitrijeva žena, Svetlana, pokušala je da Šeri povede kući, ali ni njoj nije pošlo za rukom da je pomeri od bolnice ispred čijih vrata je provela nedelju dana, koliko je trajao Dimitrijev period lečenja.

Ovaj “ruski Hačiko” kako su ga mediji prozvali, odan je pratilac Dimitriju, i prema rečima njega i Svetlane, nikada se ne odvaja od njega i svuda ga prati.

DIVNAAAAAAAAA PRIČAAAA!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSTRAŠNA SUDBINA: Nakon 11 godina ona je i dalje u skloništu, A IZGUBILA JE I OKO!
Sledeći tekstOD OVOGA SUZE SAME IDU: Neverovatan susret čoveka i udomljenog psa! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime