Naslovna VESTI PSI TRAGEDIJA: „Ostavili smo Bubija u hotelu za pse, vratili nam ga mrtvog“!

TRAGEDIJA: „Ostavili smo Bubija u hotelu za pse, vratili nam ga mrtvog“!

1
TRAGEDIJA petface

TRAGEDIJA koja se dogodila porodici Martinčević iz Varaždina, osvanula je u svim lokalnim medijima i potresla region. Naime, kada su krenuli na godišnji odmor, svog sedam godina starog maltezera Bubija ostavili su na čuvanju u hotelu za pse „Aurora“. TRAGEDIJA se dogodila kada su svog ljubimca dobili natrag – MRTVOG!

– Ostavili smo živog, zdravog i veselog psića u tom hotelu koji se reklamira da 24 sata brine o vašem ljubimcu kad idete na godišnji odmor. Zbog vlasnikove neorganiziranosti, naš Bubi od 3 kg bio je sa psima različitih pasmina i veličina. Neki od njih su više kao oružje, a ne psi. Kad smo ga ostavili, nismo imali mira i zvali smo vlasnika da pripazi, jer psi koje smo vidjeli izgledaju da bi mogli izazvati pokolj i da bi čak platili vlasnicima samo da ga ne ostave. No vlasnik nas nije ni blizu ozbiljno shvatio. Otišli smo na more, a 3. srpnja nam iz hotela javljaju vijesti da je pas izgrižen i da je uginuo – napisao je na svom Facebook profilu Predrag Martinčević, želeći da podeli svoju bol i tugu za izgubljenim kućnim ljubimcem.

Kako je napisao, pas je bio izgrižen pet dana ranije a njemu je javljeno tek kada je uginuo. Odveli su ga veterinaru, ali kako Predrag kaže „očito isto olako shvatio svoj posao“.

– Iako mi imamo svoje veterinare, uskratili su nam da znamo, reagiramo i odvedemo pravom veterinaru, platimo koliko god je potrebno i naš Bubi bi preživio. Učinili bi sve što je potrebno – priča svojim Facebook prijateljima Martinčević.

Martinčevići navode da je Bubi njima bio više od psa, da je bio dete i kako kažu BOL NE PROLAZI.

– Dobili smo ga u kutiji umjesto veselog, živahnog Bubija. Pas je imao teške ozljede, izgrižen, slomljenu lopaticu, a tek je dovezen veterinaru u ponedjeljak, operiran je u srijedu, a uginuo je u petak. Navodno od trovanja. Pretpostavljamo da nije niti približno dobio odgovarajuću terapiju, jer tad ne bi došlo do trovanja, požalio se Predrag Martinčević. 

Predrag navodi da od vlasnika hotela neće tražiti nikakvu odštetu, jer taj „krvav novac ne bi mogli ni taknuti“. Savetuje drugim vlasnicima pasa, da pre nego ostave svog ljubimca u nekom hotelu za pse, dobro sve provere kako bi ih njihov pas dočekao ako ne zdrav, onda barem živ na povratku sa mora. 

– Što se tamo uistinu događalo mi nećemo nikada znati, iskazi su svaki put drugačiji. Bol u srcu ne prestaje. Samo da su se bolje organizirali, psi bi i sami mogli biti, mi smo žrtve nečijeg opuštenog ponašanja i nonšalantnosti. Doveli smo ga misleći na sigurno, a odnijeli ga u kutiji i zakopali u našem dvorištu, napisao je za kraj Predrag Martinčević. 

Vlasnici Aurore, hotela za pse i salona za njegu nisu želeli da komentarišu ovaj nemili događaj.

Izvor, Foto: Facebook

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTRANSFORMACIJA: Napušteni pas dobio novi identitet
Sledeći tekstDOLAZITE? Sledeće subote okupljanje pasa, maca, kunića, ježića, feretki!

1 KOMENTAR

  1. Kad bi se mojim macama tako što desilo, taj bi duže vremena proveo na intenzivnoj nego ja u zatvoru, to je sigurno. Volim ih definitivno više nego sebe

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime